Back in business!

Huh hah hei ja sählyinen pallo!

No jopas tuo oli typerästi kirjoitettu, pitäisi ehkä pyyhkiä pois ja laittaa vähän järkevämpää tähän alkuun… olkoot, en vaihda!

Kuukauden odottelu on nyt ohitse ja viimein kohdattiin tuo samainen kapistus silmästä silmään, tosin ei niin kirjaimellisesti kuin viimeksi.

Nopeasti pelillinen puoli. Kunto on selvästi heikentynyt eikä kesäisestä juoksukunnosta ole jäljellä kuin muisto mielessä, mutta kyllähän tuon ehtii hankkia. Jälleen.

Pallo pomppi miten sattui, syötöt meni minne meni eikä maalijuhliakaan tarvinut kovin viettää. Pitkä väli pelaamisessa tekee tehtävänsä, mutta nyt on terveyden kannalta aikaa hioa palaset kohdalleen.

Silmästä vielä. Näkö on riittävän hyvä, eli ei häiritse menoa enää. Pitkän päivän jälkeen huomaa, että näkö on vähän sumeampi, mutta näin aamusella ei merkittävää eroa, onneksi. Palautuminen vaatii kuitenkin vielä aikaa.

Tuli muuten tehtyä uusi syke-ennätys. En tiedä tosin onko se kovin hyvä asia, mutta kuitenkin. Sykkeet paukkui lähemmäs kahden markan, eli 198. Enemmän kuin ”keskivertokaverilla” tässä iässä. Tuntuu, että nyt sykkeet nousee älyttömän korkealle. Kunto huono vai mistä lie johtuu?

Henkisesti tämä peli teki älyttömän nannaa. Se fiilis mikä tuli kun pääsi pelaamaan on ihan uskomaton… huomenna salille? Ehkä 🙂

Suojalaseja ei unohdettu, eli virheistä on opittu. Sain ammattikäyttöön (työ) tarkoitetut lasit jotka tuntuu istuvan päähän erittäin hyvin ja mikä parasta, niissä voi säätää linssin kulmaa.

Pidemmittä jaaritteluitta loppuyhteenveto ja päivää jatkamaan! Kiitos 🙂

Kesto yhteensä: 42min
Arvosana: 9+
Fiilis: Mukavaa olla jälleen kuvioissa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: