Toinen salipäivä

Eilen tuli vedettyä toinen salipäivä. Voisi kyllä sanoa, että nuo iltapäivän salikäynnit menevät itselläni ainakin hieman penkin alle kun silloin ei tunnu virtaa riittävän ei sitten millään. Aamulla jaksaa ja myöhään illalla, mutta jostain syystä 15-17 välisenä aikana on potku totaalisen kadoksissa.

Tänään oli ns. jalkapäivä (tosin onhan siinä rintaa, ojentajaa yms). Jaloista huomasi parhaiten tai pahiten pitkän tauon tuoman heikkenemisen. Jalkaprässi meni vielä jotenkuten, mutta reiden loitontajissa jäätiin yli sarja kokonaan vajaaksi entisestä. Ennen tätä pidempää taukoa meni 70kg vastuksella 3×15 ja nyt sain tehtyä juuri ja juuri kaksi kahdentoista toiston sarjaa. Ei hyvä.

Huomasin, että tämän päivän ohjelmistosta puuttui pohkeet kokonaan, joten lisäsin ne sinne. Samoin mietin, että pulloverin tapaista liikettä voisi myös lisätä, mutta tällä kertaa ehkä enemmänkin vapailla painoilla. Katsotaan mitä muuta kaikkea tuohon pitää lisätä.

Treenit itsessään meni kuten alussa sanoin, vähän veltosti. Paras terä jäi johonkin ihan muualle kuin itse suoritukseen ja se v*tutus mikä tuli heikentyneistä tuloksista ei myöskään siivittänyt kovinkaan ihmeellisiin ralleihin.

Nyt treenejä seuranneena päivänä on aavistuksen jäykkä olo. Ojentajat huutaa leipää ja perse totaalisen jumissa. Jalat on kuin puusta… eiköhän tämä tästä kuitenkin notkeudu kun saa kunnolla treenit vauhtiin!

Kesto: 49min
Arvosana: 8-
Fiilis: Jaksaminen oli naalista, mutta treenit itsessään hyvät.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: