Aamusählyä ja päänsärkyilyä, edelleen.

Torstain aamusähly käytiin vetämässä, koska nukkumisesta ei tullut mitään, vaikka olisin saanut nukkua pitkään. Päänsärky – tuo mukava kaveri vieraili jälleen nukkumatin sijasta, joten turhanpäiväinen nukkuminen sai väistyä ja sähly tuli tilalle.

Sählyssä koettiin vihdoinkin onnistumisen hetkiä, sillä maaleja tuli kuin liukuhihnalta. Osasyyksi tälle onnistumiselle pistän mailanvaihdon – pelasin nimittäin pitkän tauon jälkeen vanhalla fatpipellani, enkä uudemmalla, joka tosin sekin on vuosien ikäinen ja pitäisi pistää jo pois käytöstä.

Olen tässä miettinyt, että jos sijoittaisi uuteen mailaan. Nykymailat tuntuu huomattavasti kevyemmiltä ja paremmin muotoilluilta, mutta toisaalta taas vanhallakin pelaaminen onnistuu todella hyvin. Jos ostaisi vain uudet gripit?

Hengitysvaikeuksiin otin tilapäistä apua lisäämällä lääkitystä (jeah, lääkitys kohdalleen!) ja tuo on ainakin nyt lyhyen ajanjakson aikana helpottanut oloa merkittävästi. Jatkan tällä linjalla nyt toistaiseksi. Kyseessä siis ei ole mikään testaan-selviänkö-hengissä vaan astman omahoito.

Mikäli vointia riittää niin suunnistan ennen yövuoroa salille vielä, mutta katsotaan nyt kuinka virtaa piisaa. Tällä hetkellä ei ainakaan tuntuisi olevan estettä menolle, mutta kroppaa ei kannata kuitenkaan liiaksi asti väsyttää.

Kesto: 46min
Arvosana: 9½
Fiilis: Reilusti maaleja, juoksua ja hyvä yhteishenki. Ei valittamista 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: