Rautaa rajalle

No niin, unohtui sitten eilen tehdä merkintä blogiin salikäynnistä. Eipä silti, eihän siinä mitään ihmeellistä mainitsemisen arvoista ollut oikeastaan. Perushyvä treeni joka alkoi vähän laiskasti, mutta loppua kohti pikkuhiljaa rupesi parantumaan.

Penkki on yllättävän vaikea liike. Olen sitä nyt kolme, neljä kertaa käynyt tekemässä ja tuntuu aina vain erittäin vaikealta. Vihdoin treenien jälkeen tajusin alkaa tutkimaan penkkitekniikkaa, sillä penkki on ehkä teknisin suoritus mitä salilla on. Olen tähän asti tehnyt selvästi väärin tuota, joten nyt on hyvä hetki korjata tekniikkaa oikeaan suuntaan.

Muutoin ei suurempia murheita tai saavutuksia. Tekniikkaa hiotaan, voimaa nostetaa samalla tapaa kuin ennenkin.

Olen tässä pohtinut, että voisi pikkuhiljaa ehkä ruveta harkitsemaan dieetin aloittamista. Tarkoituksena olisi pudottaa muutama kilo rasvaa kehosta, noin neljästä kuuteen kiloa. Ajankohtaa en ole vielä päättänyt ja näin ennen joulua saattaa tulla turhan kova kiire. Jos nyt maltillisesti söisi ja katsoo mitä tapahtuu. Tällä hetkellä aamupaino heittelee 78-79kg:n välillä ja kesään verrattuna nyt on enemmän rasvaa kuin silloin.

Tänään kuitenkin uudet salitreenit ennen töihin menoa, jotta saa tällekin viikolle riittävästi merkintöjä.

Kesto: 72min
Arvosana: 8½
Fiilis: Laiskasta aloituksesta parempaan lopputulokseen. Penkkitekniikka kaipaa hiomista. Yleisfiilis … noh, ihan hyvä 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: