Jalkakyykky

Parina viimekertana on tullut testattua tuotakin liikettä. Vaikuttaa aika helkkarin pätevältä perseenhankkimistekniikalta, ainakin puheiden perusteella.

Ensimmäisellä kerralla kun testailin, niin opettelin puhtaasti tekniikkaa pelkällä tangolla. Yllättävän tekninen suoritus tuokin ja toisaalta tekniikka tulee tärkeäksi tuossa siksi, ettei tule telottua selkäänsä. Nyt toisella kerralla uskalsi pistää jo vähän painojakin. Nostovyö olisi hyvä hankkia.

Aasinsiltaa pitkin jatkan tämän päivän salikäyntiin, eli kyseessä oli alakropan treenit. Edellisestä jalkapäivästä oli paikat vielä vähän hellänä, mutta päätin silti suorittaa toisen jalkatreenin tälle viikolle jo siksi, että tulossa on uusivuosi ja sen perään lapset, joten ensiviikon treenikerrat saattavat jäädä kortille.

Treenit noudatti sitä tuttua linjaa, eli hyvin meni. Pientä pakkopullan makua alkoi tulla vatsalihaksien kohdalla lopussa, mutta nekin meni kunnialla läpi. Perusvarma suoritus.

En tiedä johtuuko vihreästä teestä vai mistä, mutta tuntuu, että nykyään hikoilee aivan törkeästi salilla.  Aiemminkin on hiki kyllä virrannut, mutta nyt se on jotain ihan älytöntä. Tuntuu, että jokainen suorituspaikka jää märäksi minun jäljiltä.

Enempiä jaarittelematta yhteenveto ja työn pariin!

Kesto: 62min
Arvosana: 9+
Fiilis: Huvahuva fiiwis! Näihin treeneihin on hyvä lopettaa kulunut urheilullinen vuosi 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: