Vuoden 2008 ensimmäinen treeni

Tämä vuosi on korkattu ja kaiken lisäksi onnistuneella suorituksella.

Vuosi vaihtui jälleen ja sitä myötä uusi sivu kääntyi treenikalenterissa. Kohta ollaan treenattu kokonainen vuosi – helmikuuta odotellessa.

Vuoden ensimmäinen treeni onnistui todella hyvin. Tuli tehtyä pitkä treeni ja hyvällä asenteella. Treenien alussa lämmittelyä tehdessä tuli fiilis, ettei tämä kulje millään ja meinasin jo lopettaa kun oli niin ”sumuinen” olo. Tuo olo kuitenkin väistyi ja loppupeleissä tämä käynti oli yksi parhaimmista!

Tuli todella hyvä pumppi ja tein vinopenkkiä tällä kertaa tangolla käsipainojen sijaan. Muutenkin kuritin rintaa ja selkää normaalia enemmän. Miksi? Koska homma vain onnistui niin p*rkeleen hyvin! Ihan mukavaa vaihtelua tämä, että kulkee todella rivakasti.

Kreatiinin käytössä pidän nyt tammikuun taukoa, sillä sitä on tullut vedettyä se parisen kuukautta nyt. Tämä kuu taukoa ja helmikuussa uudestaan aloitus. Ehkä ainoa lisäravinne joka oikeasti toimii … toivottavasti vain polvet kestävät tämän ”offin”.

Bongasin muuten prisman läheisyydessä olevasta hyvinvointikaupasta mansikanmakuista MASS2:sta paketin puoleen hintaan (viim. myyntipäivä 4.2) ja päätin ottaa messiin. Tuleepa testattua tuotakin ainetta pitkästä aikaa.

Tämän vuoden toiset treenit vedän luultavasti vasta viikonloppuna, mutta katsotaan…

Kesto: 74min
Arvosana: 10!
Fiilis: Uskomaton treenaamisen maku! Kulki kuten treenien pitäisi AINA mennä! \o/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: