IcePower HOT ja treenaus

Päätin testata tuotetta mistä en aiemmin ollut kuullut: Icepower Hot. Testasin tuota ensin eilen varovasti pienelle alueelle enkä saanut juuri minkäänlaista reaktiota sillä aikaan, en hyvässä enkä huonossa mielessä. Menin pari tuntia laittamisen jälkeen saunaan ja reaktio oli valmis: Ihan sairaanloinen polttelu. Tarkistin tuoteselostuksesta tiedon, eli ihon lämpeneminen vahvistaa voimakkaasti tuotteen tehoa.

Tänään päätin testata tuotetta tosioloissa. Pistin alaselkään ja hartioihin hyvät siivut pari tuntia ennen treeniä. Autoon päästyä istuinlämmitin päälle ja kuumotus oli valmis. Salilla lämmittelyä ja kun treeni (ja hikoilu) pääsi vauhtiin niin tuotteen teho vain kasvoi.

Loppuvaiheessa treeniä tuntui jo siltä, että paita sulaa ihoon kiinni. Treenin loputtua iho loisti näiltä alueilta punaisena ja suihkukin teki tuskaa. Ehkä seuraavalla kerralla laitan vähemmän 🙂

Itse treenit sujui jälleen todella hyvin eikä ruuhkasta ollut tietoakaan vaikka porukkaa salille olikin kulkeutunut useampi henkilö. Pientä treenipainojen nousua havaittavissa pystypunnerruksessa ja pulloverissa. Penkissä nousi vuorostaan toistomäärät.

Aamupaino tammikuulle otettu tänään ja merkattu listaan.

Kesto: 72min
Arvosana: 9½
Fiilis: Treenipainot nousivat aavistuksen mikä toi todella hyvän mielen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: