Ensimmäinen käynti uudella salilla

Uusi sali käyty testaamassa!

Kävin tänään tekemässä perusharjoituksen uudella salilla ja samalla tutustuin hieman paremmin salin varustukseen. Täytyy sanoa, että varsin positiivinen fiilis jäi.

Menin sen verran aikaisin (ennen kymmentä), että ruuhkaa ei ollut nimeksikään. Koko salilla taisi olla nelisen henkilöä minun lisäksi, eli vältin selkeästi ruuhkan. Treenien loppuvaiheessa porukkaa kyllä alkoi tulemaan huomattavasti enemmän, joten ihan hyvään aikaan sijoitin oman treenini. Toisaalta kyllä siellä joku voisi olla aina auttamassa mm. penkin kanssa, ettei jää painojen alle.

Jos tätä vertaa firman saliin niin puhutaan ihan eri sfäärin varustelusta. Ehkä suurin hyöty on kunnollinen alatalja ja monipuoliset vinopenkit. Saa nähdä miten vain käy kun tuonne eksyy ruuhka-aikana.

Treenit itsessään menivät kohtalaisesti. Voimatasot ovat aavistuksen tippuneet viikon sairastelun myötä, mutta kyllä ne siitä taas nousee. Saattoi tosin olla, että menin päivää liian aikaisin salille kun miettii omaa oloaan nyt treenin jälkeen.

Ensiviikon sunnuntaina on tarkoitus käydä teettämässä itselleen uusi saliohjelma samalla kun katsotaan hieman laitteiden toimintaa. Mielenkiinnolla odotan tätä! Pyysin kunnolla rääkkäävän voimapainotteisen kaksijakoisen ohjelman itselleni, ilmoittelen sitten mitä tuleman piti.

Dieetti edistyy hyvin ja kohta on ensimmäinen väliporras tavoitettu. Siitä vielä muutama kilo pois niin ollaan tavoitteissa. Olen merkannut syömisen ja kulutuksen ylös kalorilaskuri.fi:n avulla ja pitänyt kulutuksen 500-800kcal/vrk pienempänä kuin syömisen.

Nyt kuitenkin sunnuntain viettoon ja illalla sitten yöksi töihin.

Kesto: 66min
Arvosana: 9-
Fiilis: Uusi sali ja uudet kujeet! Hieman vajaakuntoisena mentiin, mutta turha sitä enää on valitella!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: