Uutta meininkiä

Sain sunnuntaina tuon kaivatun uuden kuntosaliohjelman ja samalla opastuksen. Tuosta liikkeiden opettelemisesta voisi sanoa, että paras sijoitus tässä harrastuksessa tähän mennessä!

Kaikki nämä neuvojat ja muut joita matkanvarrella on salilla ollut ovat näköjään neuvoneet täysin väärin. Saman voi sanoa kuntoprojektista jonka työpaikalla aloitin, sielläkin meinaan näytettiin liikkeet väärin, tai ehkä se sellaiseen perusjumputteluun menee mitä silloin opetettiin.

Opastus tekniikan ja liikkeiden osalta kesti kokonaisuudessaan sellaiset tunnin ja kolme varttia. Kiitos Power Center ja eritoten Marko!

Liikeradat ja tekniikka meni kertaheitolla uusiksi. Samoin sarjamäärät ja osa liikkeistä. Entisen kaksijakoisen sijasta teen nyt kolmijakoisella huomattavasti tiukempaa ja lyhyempää sarjaa kuin aiemmin. Rasvanpolttoon ei ehkä optimaalisin, mutta massaan/voimaan selkeästi kyllä.

Olen nyt tästä kolmijakoisesta treenannut jalat (eilen) sekä selän ja hauikset tänään. Huomenna olisi tarkoitus käydä läpi rinta, olkapäät ja ojentajat. Salilla käytetty aika ei ottanut dramaattista muutosta, ehkä aavistuksen laski siihen tunnin pintaan, ainakin tämänpäiväisen perusteella. Muksun kanssa salilla ollessa menee edelleen vähän pidempään.

En laita sen kummepaa yhteenvetoa eilisestä enkä tämänpäiväisestä, koska tässä nämä asiat tuli hyvin pitkälti käytyä läpi. Treeniohjelmasivun päivitän ajantasalle kunhan ehdin.

Mainokset

2 Responses to Uutta meininkiä

  1. kakume sanoo:

    Törmäsin tänne jonkun linkin kautta jostain. 🙂 Mulla kaikki on vasta alussa…

  2. juzu sanoo:

    Toivottavasti tämä auttoi oman projektisi kanssa 🙂

    Pitkä tie se on itselläänkin kuljettavana ja vaikka vuosi on takana, niin tuntuu, ettei siitä ole kauaa kun tämän aloitti. Päivä kerrallaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: