Poskionteloiden punkteeraus

No niin, aika ehkä tästäkin kirjoittaa pieni tarina.

Kävin viime viikolla punkteeraamassa poskiontelot, koska ovat sen verran usein olleet tulehtuneena ja tuota punkteerausta ei minulle ollut vielä koskaan tehty.

Ensimmäisellä kerralla oikea puoli meni nätisti, mutta vasemman puolen kanssa tuli ongelmia. Ensin pistettiin ohi ja verta tuli kuin esterin p*:stä. Toinen yritys kuitenkin onnistui.

Kävin eilen kontrollikäynnillä ja oikea puoli punkteerattiin jälleen onnistuneesti, mutta vasemman kohdalla mentiinkin sitten enemmän metsään. Pistettiin ohitse ja ruutattiin suolaliuosta sisään niin ne menivätkin ihon sisälle, tarkemmin sanottuna poskeen. Lääkäri sanoi, että liuos katoaa n. 12h sisällä itsekseen.

Niin kuin tuo ei vielä riittäisi. Päätin niistää illalla toiselta puolen tulleet veret paperiin ja töräytin… samantien paukahti ilmaa vasen poski täyteen. Siis poskeen, sen sisälle. Soittelin tuosta lääkäriin ja sanoivat, että ei saa niistää enää kertaakaan ja aamusta lääkärille hakemaan uutta antibioottikuuria. Poski paisui kohtalaisesti ja tuota ilmaa rutisee silmäpussista ohimolle saakka.

Menen iltapäivällä kolmannen kerran korvalääkärille viikon aikana. Katsotaan kuinka äijän käy. Toivottavasti tämä menee sen suuremmitta ongelmitta ohitse eikä tulisi kovin pitkää taukoa treenaamiseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: