Treenit jatkuvat

Pääsin tänään treenien makuun kun poskiontelot sen jälleen sallivat. Tulehdustahan ei viikkoon ole ollutkaan, mutta nuo edelliskäynnin komplikaatiot estivät treenaamisen pariksi päiväksi.

Tänään oli vuorossa jalkapäivä ja päätin vihdoinkin alkaa kuskaamaan mukana treenipäiväkirjaa johon merkkaan käytössä olevat painot. Helpottaa huomattavasti kun ei enää tahdo (tällä iällä) muistaa paljonko missäkin liikkeessä on maksimisarjapainot. Itse treenit menivät hyvin eikä sairastelusta ja lääkekuurista tullut minkäänlaisia muutoksia itse treenin kulkuun.

Näistä treeneistä ei paljoa tekstiä osaa irrottaa, joten kerron vaikka ajankuluksi, että painonpudotus jatkuu edelleen ja kiristettävää olisi vielä vajaa nelisen kiloa, eli ei mikään mahdoton urakka mutta ajallisesti tähän menee vielä aikaa. Paljon. Katsotaan kuinka pää ja hermot kestää. Eniten tässä rasittaa edelleen se, ettei tuloksissa tapahdu juuri minkäänlaista kehitystä vaan koko homma junnaa täysin paikallaan.

Treenipäiväkirja löytyy muuten täältä, jos joku sen itselleen haluaa. Kyseessä on nykyinen treeniohjelmani pdf muodossa ja vähän nätimmin jaoteltuna.

Kesto: 74min
Arvosana: 8½
Fiilis: Vähäisen lihasmassan ylläpitoa. Pakollinen, mutta kohtuumukava treeni kuitenkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: