Salikäynti ja ensimmäiset lenkkarit!

Tänään oli vuorossa selkä ja hauis, kuten ohjelmassa tässä kohtaa pitikin. Ennen treenien ”ihan hyvin kulki” kertaamista voisi höpistä omasta olosta.

Viimeaikoina, tarkemmin sanottuna parina kolmena edellisaamuna on alkanut jälleen olla herätessä niska jumissa ja se tuttu ikävä päänsärky on tehnyt tuloaan, eli herään mukavaan migreeniin ennen kuin päivä on edes alkanut. Mitään muuta en ole tehnyt kuin jättänyt epäkkäät pois treeneistä ja veikkaankin, että syy on juuri tässä.

Tästä syystä tein pitkästä aikaa treeneissä olankohautuksia ja suorin jaloin maastavetoa. Täytyy ottaa nuo jatkossa ohjelmaan mukaan esim. selkä/jalkatreeneihin. Olankohautuksia voisi pienillä painoilla tehdä vaikka joka treenin perään, niin ei olisi ainakaan pelkoa jatkuvista päänsäryistä sikälimikäli tästä tosiaan on kyse.

Itse treeneistä. Jälleen täytyy sanoa, että ihan hyvin kulki. Tuntuu vaan oudolta näin pidemmän dieetin aikana treenata kun minkäänlaista kehitystä ei ole ollut, tulokset vain polkee paikallaan. Pitäisikö ottaa dieetissä raju loppukiri vai kuinka? Olisi mukava päästä jo positiivisen kehityksen kelkkaan mukaan.

Lenkkareista meinasinkin jo unohtaa mainita! Käväsin tänään nopsaan hakemassa elämäni ensimmäiset juoksulenkkarit. Kyseessä on perus karvalakkimalli joissa ei ole juuri mitään luxusta. Pääasia, että pääsee testaamaan juoksemista ja näkee onko se ns. mun juttu. Päädyin pitkällisen (usean minuutin) valinnan jälkeen Asics Gel Mohawk -kenkiin jotka ajattelin sisäänajaa tässä lähipäivinä jos vain kelit sen sallivat.

Huomenna ei luultavasti minua salilla nähdä, ellei tapahdu pieniä ihmeitä. Katsomme kuinka käy 🙂

Kesto: 77min
Arvosana: 9+
Fiilis: Mukavat treenit ja kulki perinteiseen tapaan hyvin. Ei suurempia notkahduksia voimatasoissa eikä jaksamisessa. Iso peukku! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: