Kotitekoinen proteiinipatukka

Tulipas tänään testattua tehdä kotitekoisia proteiinipatukoita. Tein ensiksi tavalliseen muffinssivuokaan kotikutoisella reseptillä ja myöhemmin vielä vuokaan kaadettuna josta sitten leikkelin sopivia patukoita.

Laitoin jälkimmäiseen (parempaan) satsiin Vaniljanmakuista soijaproteiinia 30g sekä Evolution whey mix suklaata 30g. Lisäksi ripaus vaniljamakuainetta ja kaakaojauhetta. Sekoitin tuon setin aluksi veteen ja lisäsin vajaa 30g hunajaa ja taas sekoittelin. Lopuksi lisäsin mysliä (rusinat poistettu), ruislesettä, maustamatonta soijajugurttia, soijalesitiiniä ja murskattua fitnessmuroa. Lopuksi koko setti uunivuokaan ja 200 asteeseen hetkeksi.

Ravintoarvoiksi tuli /100g (330kcal):

Pr: 35,6g (44% energiasta)
h: 30,4g (38% energiasta)
R: 6,2g (18% energiasta)

Ravintoarvoja kun katsoo, niin tuli yllättävän hyvää kamaa ja kun tietää mitä siinä on, niin ei tule yllätyksiä sisällön kanssa. Maultaan tuo on sellaista, noh, mielenkiintoista, mutta syötävää. Ei varmasti pärjää markkinoiden parhaimman makuisille patukoille, mutta hakkaa sentään joitakin valmispatukoita. Hinnassa taatusti pieksää kaikki muut🙂

Yksi vastaus artikkeliin: Kotitekoinen proteiinipatukka

  1. Tomppa kirjoitti:

    Heh, täytyy testata joskus itekki!

    Kiitos mageesta idiksestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: