Juoksemista, lenkkareita ja kuntosalia

Pääsiäisen kunniaksi päätin panostaa kunnon lenkkareihin, vaikka nuo edulliset asicsetkaan ei ihan sudet ole vaan toimivat kyllä, mutta mielessä oli paremmin tukevat ja vaimennukset saisivat olla myös päkiässä.

Päädyin lauantaina ostamaan Budget sportista Asics GEL-Foundation 7:t jotka istuivat hyvin jalkoihini ja tukevat ihan eri tavalla jalkaa samalla kun auttavat pronaation kanssa. Tein näillä kengillä samantien testilenkin juuri-syöneenä, eli huonosti ajoitettuna. Perus 6km lenkki taittui karvan verran yli 40 minuutin, eli hieman aiempaa nopeammin. Tuosta tuskin saa kuitenkaan kenkiä kiittää vaan lähinnä juoksumentaliteettia – piti vain puristaa kovempaa.

Tänään puolestaan kävin kuntosalilla treenaamassa rinnan, olkapäät, ojentajat ja epäkkäät – kylkiä hieman lämmitellen. Penkki jumittaa vieläkin kohtalaisesti, vaikkakin kulki paremmin kuin viimeksi. Muissa liikkeissä on pysytty siinä samassa missä aiemminkin. Kyljet olivat vielä arat edellisestä kunnollisesta kylkitreenistä, joten tein vain pienet sarjat niille.

Dieetti heittää melkoista aallokkoa kun kehitystä katsoo. Sahaa voimakkaasti ylös ja alas, ilman mitään selkeää suuntaa. Tällä hetkellä paino on samassa kuin vajaat 2vko sitten, vaikka viikon keskipaino onkin tullut hieman alaspäin. Kirittävää olisi vielä se kolmisen kiloa. Josko sen jälkeen voisi odottaa jotain tuloksiakin jo…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: