Salilla pitkästä aikaa

Tulipas sitten piipahdettua pidemmän kaavan mukaan tänään salilla kun ei ollut mihinkään kiire. Suurperheisenä kävin ensin heittämässä yhden pikkuisen kerhoon ja suuntasin sen jälkeen salille. Muutama tunti aikaa, iPod, ei lapsia mukana ja ruuhkaton sali … voisiko enempää toivoa?

Aloitin perinteisesti rintatreenillä, penkissä jonka jälkeen seurasi olkapäät ja ojentajat. Tein loppuun kyljet sekä epäkkäät. Penkki jumittaa edelleen ja vain vaivoin sain 65kg:lla tehtyä pari lyhyttä sarjaa. Muissa liikkeissä ei edelleenkään olla tiputtu juurikaan.

Johtuuko lenkkeilyn aloittamisesta vai mistä, mutta keskisyke on tippunut huimasti kuntosalin puolella lenkkeilyn aloittamisen jälkeen. Tästä tosin saatoin mainita aiemmissa jupinoissakin jo. Ennen tuon harrastuksen aloittamista keskisyke salilla oli 126-135 helposti kun nyt se on poikkeuksetta alle 120:n. Tänään päästiin 119 lukemiin kun lopussa vedin aika tiukat setit kylkiä ja epäkkäitä ilman suurempia taukoja. Lisäksi sykkeet laskevat huomattavasti aiempaa nopeammin satasen pintaan.

No kuitenkin. Treenit vedetty ja hyvä mieli saatu, vaikka ennen salille pääsyä olinkin järkyttävä väsymys ja ajattelin etukäteen jo, että tästä ei tule mitään. Kofeiinitabletit ja latausjuoma onneksi herätti uinuvaa kroppaa sen verran, ettei väsymyksestä ollut salilla enää tietoakaan.

Dieetti jatkuu edelleen as usual. Vielä pitää kiristellä ja olen tässä pohtinut uusia lukuja mihin tiputan, sillä en edelleenkään ole tyytyväinen tuloksiin vaikka puntarilla katsottuna ne ovatkin kohtuulliset. Toisaalta stressaa ja ketuttaa tämä kehityskäyrän pysähtyminen salilla. Deja vu näitä valituksia lukiessa? 🙂

Kesto: 84min
Arvosana: 9
Fiilis: Rauhassa treenailu teki hyvää kropalle ja mielelle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: