Pyöräilykausi avattu

Aloitin pyöräilykauden tältä keväältä eilen kun kävin heittämässä 16km testilenkin vaimokkeen pyörällä muksu kyydissä. Vauhdin hurmaa tuo lenkki ei todellakaan ollut, sillä aikaa tuhlaantui 51 minuuttia.

Vastatuuli ja irtopöly häiritsee todella ikävästi ulkoliikuntaa tällä hetkellä eikä jalkakäytävillä osittain oleva sorakaan älyttömästi urakkaa helpota.

Oma kunto alkaa olla kohtalaisen hyvällä mallilla, sillä tuon lenkin aikana ei montaa kertaa tarvinut puuskuttaa … jalat tosin veti muutaman kerran hapoille. Keskisykkeeksi suuntautui 142.

Rullaluistelukausi olisi tarkoitus aloittaa huomenna, mutta kaikki riippuu säästä ja siitä, miten hyvin perheen tuorein tulokas antaa nukkua. Öinen kitinä kun ei ole omiaan nostattamaan liikuntamotivaatiota.

Tämän aamun kunniaksi kävin heittämässä salilla selkätreenin johon yhdistin lisäksi epäkkäät ja selänojennukset tehostettuina. Nyt oli ensimmäinen treenikerta kun kulmasoutu tangolla otti kunnolla latseihin aiemman ”sinnepäin” tunteen sijasta.

Kuten joku saattoi huomata, jätin jalkapäivän treenin väliin eilisen pyörälenkin ja huomisen (oletetun) rullaluistelun vuoksi. Tämä treeni kuitenkin vedetään jossain välissä, eikä ole tarkoitus jättää jalkatreenejä väliin – jatkossakaan.

Ajattelin tässä lähipäivinä laittaa yhteenvedon viimekuukausista kun perinteistä yhteenvetoa ei ole enää tullut tehtyä. Kerään vähän ajatuksia treenistä, dieetistä ja siitä mitenkä homma tosiasiassa menee.

Tämä kuitenkin sitten kun kerkiää. Nyt takaisin vauvaperheen arkeen 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: