Rullaluistelukausi 2008 avattu!

Kausi avattu komeasti 15km lenkillä.

Ihan kaikkia katuja ja väyliä ei näemmä ole putsattu vielä ja monissa kohtaa on selkeästi puutteita jos ajatellaan rullaluistelijan tarpeita. Siltikin ihan hyvä lenkki tuli heitettyä aurinkoisessa kevätsäässä.

Keravalta tuusulan suuntaan oli tiet avattu, mutta tuusulan puolella oli jätetty sitten enemmän väyliä puhdistamatta ja täytyi tehdä 7,5km kohdalla u-käännös.

Ensikosketukseksi rullaluistelukaudelle 2008 tämä oli kuitenkin hyvä alku eikä vauhtikaan ollut kovin huono, vaikka ollaankin aika kaukana viime kesän nopeuksista.

Kunnon puolesta tuollainen vajaan tunnin revittely onnistui helposti eikä minkäänlaista hyytymistä ollut havaittavissa. Aluksi koitin pitää sykkeen 140-150 tuntumassa, mutta kun tuo osoittautui vähän vaikeaksi niin annoin mennä fiilispohjalla.

Tiet oli kohtalaisen hyvin puhdistettu niistä mistä ylipäänsä oli putsattu eikä kaatumisia meinannut tulla kuin pari kertaa ihan alussa kun varomattomasti päästelin.

Tästä on hyvä jatkaa. Seuraavaa rullaluistelukertaa tosin en osaa hahmottaa ihan lähipäiville, mutta eiköhän se jossain vaiheessa kuitenkin tule 🙂

Kesto: 58min / 15,5km
Arvosana: 9+
Fiilis: Rento ja kevyt ensimmäinen lenkki tälle keväälle. Jäi hyvä mieli eikä edes vastatuuli haitannut menoa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: