Viikon yhteenveto

Hetken hiljaiseloa vietettyäni päätin tulla kirjoittelemaan tänne blogin pariin. Jälleen.

Kuntoilua ei ole kuitenkaan jätetty vähemmälle, ainoastaan tämä kirjoittamispuoli on ollut viikon verran vähäisempää kiireistä johtuen. Ei tästä kuitenkaan sen enempää vaan tiukka yhteenveto viikon kuntoiluista:

Maanantaina kävin salilla tekemässä rinnan, olkapäät ja ojentajat ja tämä treeni meni pitkästä aikaa hyvin. Penkissä ei edelleenkään saatu mitenkään mairittelevia tuloksia, mutta parempia kuitenkin kuin viimeksi.

Olen tässä koittanut lueskella mistä voisi johtua sellainen, että voimaa on, mutta virtaa nostoon ei löydy. Syynä on ilmeisesti ATP / KP energiavarastojen vähyys johtuen dieetistä, eli ei tästä ”tippumisesta” ihan niin huolissaan tarvitsekkaan olla. Ongelma luultavasti katoaa kun dieetti päättyy ja kreatiinin käyttö aloitetaan uudelleen.

Keskiviikkona oli vuorossa rullaluistelu ja kerrankin päätin pysyä peruskuntoalueella koko luistelun ajan. En ottanut tavoitteeksi päästä kovaa vaan sen, että keskisyke ei nousisi paljoakaan päälle 140:n. Kävin luistelemassa uusilla seuduilla ja päädyin sipoon puolelle. Reitti oli kuitenkin hyvä ja mukava ja ainoa valittamisen kohde löytynee pukeutumisestani joka oli aavistuksen niukka keliin nähden. Keskisykkeeksi sain 142.

Eilen oli vuorossa selkä ja hauistreeni johon yhdistin pitkästä aikaa epäkkäiden ja kylkien lisäksi myös suorin jaloin maastavedon. Tuota en ollutkaan hetkeen tehnyt, mutta silti kulki kivasti. En alkanut rasittamaan itseäni äärirajoille vaan tyydyin tekemään 90kg:lla kolme sarjaa lämmittelyjen lisäksi. Tarkoitus oli viihtyä salilla huomattavasti pidempään, mutta niskapäänsärky pakotti poistumaan tuon jälkeen.

Nyt on aavistuksen tukkoinen olo, koska jälleen kerran omaa typeryyttäni nautin maitotuotteita. Ruokailusta ei ehtinyt kulua kuin puolisen tuntia kun nenä meni tukkoon ja illalla niistettiinkin jo tulehdustilan väristä räkää. Viimeyönä meni lopulta poskiontelotkin tukkoon joten aloitin duactin ja nenätippojen käytön. Nyt täytyy vain kuulostella omaa oloa ja katsoa koska uskaltautuu uudestaan kuntoilemaan.

Tämmöistä tässä viikon aikana 🙂

Mainokset

One Response to Viikon yhteenveto

  1. james_k sanoo:

    nice post ! kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: