Oma muutokseni vuosien aikana

Laitoin tämän saman ao. tekstin eräälle forumille ja ajattelin, että voisi olla hyvä laittaa se myös omaan blogiini, eli tässä se on:

Ajattelin tässä muiden iloksi laittaa omasta muutoksestani kuvan. Toivottavasti tämä motivoi muita(kin) laihduttamaan.

Mitään oikotietä painonpudotukseen ei ole vaan kyse todellakin on elämänmuutoksesta. Se ei ole sitä, että hetken syödään nätisti, vaan muutos on tehtävä loppuelämää silmälläpitäen.

Itse painoin aikoinaan ihan järkeviä lukemia, mutta lievää ylipainoa oli aina ollut. Paino jojoili muutamia kiloja (5-10kg) mutta loppupeleissä sain laihdutettua väärillä menetelmillä itseni 72kg:hon joskus -99 (tuloksella laiha läski).

Tästä alkoi kuitenkin vain jyrkkä nousu joka päättyi vasta saavutettuani lakipisteen joka omalla kohdalla tarkoitti 0,12t eli 120 kiloa

Silloin elettiin jotain vuotta 2002-2003. Tuo oli käännekohta elämässäni ja totesin, ettei elämä voi näin jatkua ja aloin pudottamaan painoa. Pitkän tien kuljettua ja suurimman määrän väärin laihdutettua sain homman kuitenkin hanskaan.

Itse laihdutus kesti n. 2-3 vuotta. Pudotin painoa aktiivisesti hieman alle 90 kiloon jossa paino pysyi puolisen vuotta muutaman kilon heitolla. Lopuksi liityin tänne ja aloin tekemään työtä aktiivisemmin kuntoilemalla ja urheilemalla (johon blogini signaturessa viittaa).

Tätä nykyä rasvat on saatu kropassa kuriin ja paino on tasan 70kg. Tästä on tarkoitus aloittaa jälleen uusi käännekohta elämässä, eli lihasmassan kerääminen maltillisesti

Tässä kuva muutoksesta:

Mainokset

7 Responses to Oma muutokseni vuosien aikana

 1. Satu sanoo:

  Ei hyvänen aika, ihan kuin kaksi eri ihmistä! Niin kovasti erinäköinen ennen ja jälkeen kuvat. Kiva saada blogille kasvot, käyn aika usein lukemassa sun juttuja. Itsekin kuntoilen tavoitteena lihasmassan kasvattaminen (ja kiinteytyminen). Muutin oman blogini salasanan taakse ja kirjoittelen vain itselleni, kun laitan sinne kuukausittain kuvia edistymisestä (tai ei-edistymisestä). Tsemppiä kuntoiluun ja muista päivittää jatkossakin blogia ahkesrasti!

 2. Juzu sanoo:

  En ihan heti itsekään osaisi näitä kahta kuvaa yhdistää yhdeksi ja samaksi henkilöksi, sen verran muutosta tapahtunut. Nyt kun miettii ja katsoo tuota vanhaa kuvaa, niin kyllä sitä on antanut itsensä mennä todella huonoon kuntoon, mutta parempi muuttua myöhään kun ei milloinkaan.

  Kiva huomata, että täällä on säännöllisiäkin lukijoita eikä vain sattumanvaraisia kävijöitä. Antaa motivaatiota kirjoittaakin kun ei kirjoita pelkästään itseään varten.

  Kiitos ja onnea, tai ei onnea vaan päättäväisyyttä ja uskoa omaan kuntoiluusi! Onnellahan ei ole suoranaisesti mitään tekemistä tämän kanssa…. kovaa työtähän tämä on 🙂

  Kiitos palautteesta ja kyllä tätä tulee päivitettyä aina kun vain muistaa, ehtii ja on mitä päivittää 🙂

 3. akonan sanoo:

  Uskomaton muutos!!! Aivan älyttömän hienoa! Lapsi ei ole paljon kasvanut 😉

 4. kakume sanoo:

  Wau mikä muutos!! En varmaan samaksi henkilöksi tunnistais jos ei tietäs… 😉

 5. Juzu sanoo:

  Kiitos palautteista ja kommenteista. Työ on vielä kesken (eihän se koskaan ole valmis…), mutta se tärkein ja suurin muutos on tehty. Vieläkin tuota kuvaa katsoessa tulee niin epätodellinen olo… 🙂

 6. Huppe sanoo:

  Molemmat kuvan jätkät hyvin tunteneena: *respekt*

 7. Hessu sanoo:

  Todella hienoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: