Oma fillari

Bongasin tänään Intersportissa sen verran hyvän tarjouksen (omasta mielestäni), että päätin käyttää tilaisuutta hyväksi ja ostin Nopsa Parkwayn. Kyseessä oli poistomyynti ja viime vuoden malli, mutta tuo ei minua sen enempiä häirinnyt. Pääasia, että saa kohtuuasiallisen peruspyörän käyttöön.

Tänään tuli pyöräiltyä muutenkin reippaammin eikä vain testattua uutta pyörää, sillä alkuun aamusta haettiin vaimokkeen fillari muksun kanssa mummilta ja kilometreja kertyi se reilu 20 kappaletta lapsi kyydissä. Tähän päälle vielä illan reilu 15km testiajo niin ihan kohtuullisesti matkaa tämänkuntoiselle kaverille. Reidet on hapotettu hyvin 🙂

Liikunnasta tuli sen verran reilusti kaloreita tälle päivälle, ettei kaikkea meinaa jaksaa edes syödä. Dieetillä sillä ei niin väliä ole, mutta kun se on jo ohitse, niin olisi hyvä syödä edes kulutuksen verran.

Huomenna oli tarkoitus mennä aamusta heti salille, mutta tämän päivän pyöräily otti sen verran hyvin elimistöön, että voi olla ettei salitouhuista tule mitään.

En tiedä johtuuko ulkoilmasta vai mistä, mutta klyyvari on vuotanut kirkasta jankkia normaalia huomattavasti enemmän. Tuossa on tietysti taustalla tuo viimeviikkoinen välikohtaus poskiontelon kanssa, joten mahdollisesti liittyy siihen. Onneksi on tuo sarvikuono millä on helppo poistaa tämmöiset ongelmat. Suosittelen! 🙂

Kesto: 110min / 35,6km
Arvosana: 10!
Fiilis: Oma pyörä on mmmmmmahtava saada! Tätäkin voi nyt harrastaa enempi tosissaan ja ehkä joskus vielä mennä töihin se 30km suunta?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: