Omien rajojen etsimistä

Omien rajojen etsiminen ja löytäminen on rankkaa, mutta palkitsevaa työtä. Työtä siinä mielessä, että pitää jaksaa paljon pidemmälle kuin tavallisesti. Missä tämä raja kulkee?

Koitin löytää omia rajojani sunnuntaina kun starttasin polkupyörälläni kohti Helsinkiä, tarkoituksena käydä testaamassa kuinka hyvin jaksaisi polkea tavanomaista pidemmän pätkän.

Sain seuraa onneksi työkaverista, joten ihan yksin tätä parin tunnin reissua ei tarvinut tehdä. Suuntasimme vanhaa lahdentietä kehä 3:lle josta taas menimme kohti itää. Takaisin lahdentielle löysimme mutkaisia pikkuteitä pitkin. Matkaa tälle reissulle tuli itselleni hieman päälle 42km.

Matka oli yllättävän pitkä, mutta myös yllättävän kevyt. Otin tarkoituksella rauhallisesti, koska tuollaista aikaa ei jaksa polkea minkäänlaista tappovauhtia. Keskisykkeeksi sain 140, eli meni täydellisesti pk-treenistä. Keskinopeus oli 20km/h.

Mikäli en olisi tehnyt loppukiriä (viimeiset 11km aavistuksen kovempaa), olisin uskoakseni jaksanut vielä pidemmälle, mutta vastaan tuli aika ja yksinäisyys. Kahden tunnin reissu on kuitenkin kestoltaan jo sellaista luokkaa, ettei sitä pidemmälle ole järkevää jatkaa ellei halua ylirasittaa elimistöä.

Tällä viikolla olisi tarkoitus puskea vielä pidemmälle kuin nyt, mutta kuinka pitkälle jaksaa ja missä raja kulkee sitä en tiedä. Toivottavasti selviän hengissä keskiviikon koetuksesta, sillä silloin on tarkotus ajaa työpaikalle ja takaisin pidempää reittiä. Kokonaismatka on … no, kerron sitten jos/kun onnistun. Toivotaan, ettei sää tule esteeksi reissulle!

Ai niin, kävin lauantaina iltavuoron jälkeen yöllä vielä kuntosalin puolella treenaamassa selän ja hauikset. Loppuun tein muutaman maastavedon 100kg:lla. Hyvin huomaa dieetin päättymisen, sillä sarjapainoja sai nostaa heti ainakin yhdessä liikkeessä! Muissa en testannut, koska se ei ollut päällimmäisenä mielessä henkisesti raskaan työpäivän jälkeen.

Tähän vielä loppuyhteenveto pyöräreissusta ja sitten takaisin työn pariin!

Kesto: 126min / 42km
Arvosana: 10!
Fiilis: Kankku ja reidet hellänä! Matka palkitsi todella ruhtinaallisesti… kyllä minä jaksan, kele! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: