Pari nopeampia jalkoja kiitos

Kokeilin tänään pitkästä aikaa omaa juoksukuntoa tuon pyöräilyvillityksen rinnalla ja hyvinhän tuo tuntuu menevän.

Kävin tasamaata tallaamassa 6km matkan ja omaksi yllätykseksi sain kellotettua niinkin pienen ajan kuin 32min! (tarkemmin kyllä lähempänä 33min, mutta noin päin pyöristettynä motivoi enemmän).

Ilmeisesti tämä pyöräilyvillitys on tuottanut tulosta rankemmalla kädellä, sillä viimeksi sama matka taisi mennä 37min+ aikaan ja silloin juoksu tuntu huomattavasti rankemmalta kuin nyt.

Juoksun aikana en niinkään välittänyt sykkeistä, vaan juoksin sellaista reipasta vauhtia mikä tuntui itsestäni hyvältä. Näitä pk-lenkkejä kun on pyörällä tullut tehtyä ihan kiitettävästi, niin välillä voidaan ylittää tuokin alue ja mennä huomattavasti enemmän aerobisen puolelle. Keskisykkeeksi taltioitui (muistaakseni) 163.

Kestoltaan juoksu oli juuri sopiva kevyeksi, mutta raskaaksi lenkiksi. Paransin vauhtia loppua kohti (kuka muistaa vielä vertauksen .. kuin sika juoksua?) ja takaisin päin tultaessa puolittainen aika oli muutamia kymmeniä sekunteja parempi kuin mentäessä.

Kuntosaliharjoittelu on jäänyt todella taka-alalle, mutta jääkööt. En jaksa siitä enempää stressata. Ehkä tämä kesä on parempi ulkoilla ja kuntoilla kun taas talvella voi rymistellä tuolla salilla kun on pimeää ja märkää 🙂

Tässä kuitenkin taitaa olla tämän viikon urheilukuntoilut, sillä viikonloppuna on perhejuhla ja sitä rataa, joten palataan kun seuraavaksi on jotain kerrottavaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: