Kuumasta puukosta selkään

Tuolta ainakin tuntui tänään, salilla.

Minulla on nyt reilun viikon verran vaivannut selässä jokin jumitus joka vaatisi luultavasti hierojan tiukkaa, mutta parantavaa murjomista.

Oikeanpuolen lavan/kainalon seudulla vaivaa ikävä tunne joka tulee esiin suurimmassa osassa selkäliikkeitä joko estäen täysin tai vaikeuttaen niitä. Kulmasoutu tangolla on liike mihin piti tämän päivän virallinen saliohjelma jättää kesken, sillä tuon vedon tekeminen tuntui siltä, kun joku olisi lyönyt kainalonseudulle tulikuuman puukon pystyyn.

Vaiva alkoi ensin vasemmalta puolelta pieninä ”hermosäpsähdyksinä” ja levisi sitten lapojen väliin ja lopuksi äitiytyi ilkeäksi oikealle puolen. En oikein tiedä mistä tuo on tullut, mutta luultavasti huonossa asennossa pyöräilemisestä.

Täytynee jättää selkätreenit vähemmälle nyt siihen asti, että saa tuon selän kunnolla kuntoon.

Muutoin treenit menivät mukavan oloisesti, joskin hiukan laiskasti. Ohjelmasta poiketen tein jalkakyykkyä kolme täyttä sarjaa, sekä maastavetoa (sjmv) kolme kuuden toistoa, koska selkää ei oikein muuten voinut rasittaa. Loppuun tein vatsat sekä hauikset jotka selkätreenipäivään kuuluikin.

Loppupäivän voisikin vain huilailla vaikka tarkoitus olikin kävästä vielä lenkillä, mutta tuo 10m+/s tuuli ei oikein houkuta lähtemään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: