Salitreeniä ja lenkkeilyä

Tänään oli vaihteeksi hieman atleettisempi päivä ja hyvä niin.

Aamupäivällä kävin salilla tekemässä täyden rinta, olkapäät ja ojentajat -treenin ja vielä näin illalla yömyöhään töiden jälkeen käväisin rykäsemässä pienen palauttavan juoksulenkin.

Ensin salitreenistä. Treeneistä on vaikea löytää mitään megahienoa kehuttavaa. Mikään ei oikein mennyt mitenkään erityisen hienosti. Jotain kuitenkin saatiin aikaan, sillä pystypunnerruksessa koneella sai laittaa enemmän painoja kuin ennen, mutta se luultavasti johtui siitä, että tein ensin pienemmillä käsipainoilla kuin normaalisti on tapana tehdä.

Penkki jumittaa edelleen siinä mihin se dieetin päätyttyä jäi, ei merkittävää muutosta hyvään eikä huonoon. Muutoin treenit olivat sitä normaalia puhisen ja puhkun -meinkinkiä. Se täytyy vielä tästä kuitenkin sanoa, että keskisyke salilla on kovan aerobisen treenin vuoksi laskenut todella paljon ja nyt ollaan kaukana niistä lukemista mitä aikanaan oli. Muistan vielä viime kesältä kun ensimmäisiä treenejä tein sykevyön kanssa ja salitreenit kuluttivat sen 600-700kcal ja enemmänkin … nyt hyvä jos päästään yli 400kcal.

Sitten jokunen pätkä tekstiä itse lenkkeilystä. Ajattelin vielä näin päivän päätteeksi kävästä juoksemassa kevyen palauttavan lenkin, jotta saisi nämä jalat joskus elävien kirjoihin. Maanantain kyykkäämisestä on mennyt jo monta päivää, mutta kävely on edelleen tuskaista, mutta juoksu kyllä onnistuu. Outoa?

Sain juostua reilu 3,5km kun alkoi alavatsaan pistämään sen verran ilkeästi, ettei juoksemisesta tullut mitään. Olin kuitenkin sen verran lähellä kotia, että oikaisin oikoreittiä pitkin kotiin ja jätin leikin sikseen. Sinällänsä harmittaa kun olisi saanut n. kilometrin verran lisää ainakin, mutta oli tämäkin tyhjää parempi. Oli muuten ensimmäinen juoksemalla juostu lenkki joka meni vielä pk-sykealueelle keskisykkeiden osalta! Vielä kun saa tehtyä niitä 6-10km lenkkejä tuolla sykealueella niin alan olla hommaan erittäin tyytyväinen.

Tästä ei kuitenkaan tämän enempää vaan nyt suorinta tietä nukkumaan. Hyvää yötä! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: