Pyöräilyä 20kg lisäpainoilla

Eli lapsi kyydissä.

Kävin tänään heittämässä työkaverin kanssa pidemmänsorttisen lenkin ja ajattelin ottaa tasoituksen vuoksi lisäpainoa mukaan, eli muksu kyytiin ja menoksi! Kyllä se kummasti hidastaa vauhtia tuollainen paino, mutta ei kuitenkaan niin ratkaisevasti, että matkanteko muuttuisi olennaisesti. Alamäissä kun pääsee kovempaa, tasaisella lähelle samaa … ylämäki ja vastatuuli ovat ne missä todellakin tuntee tuon lisäkuorman.

Reitiksi valittiin kohtuupitkä (40km+) matka joka lähti keravalta kohti hyrylää, sieltä kehä III:n varrelle ja sitä pitkin vanhalle lahdentielle. Sieltä sitten suorinta reittiä kotiin. Alussa tuntui ettei millään jaksa ja kaikki loivaa alamäkeä enemmän vastusta tuottavat oli silkkaa tappoa reisille ja jaksamiselle, kunnes päätin kokeilla pistää renkaisiin vähän lisää ilmaa ruskeasannan shellillä. Yllättävän paljon tuota ilmaa tuntuu vaeltuvan, kun kummankin renkaan paineet olivat tippuneet 6bar -> 4,5bar. Okei … tämä alkaa mennä jo nippelitiedoksi joten jätetään tämä tähän! 🙂

Matka oli mukava ja sain pitkästä aikaa tuntumaa pyöräilyyn. Jahka kelit lämpenee niin voisi koittaa tulla jälleen töihin pyöräillen, sillä nuo aamun/illan +5 astetta ei houkuttele.

Reissu kävi hyvänä pk-treeninä ja pienenä vauhtikestävyystreeninä, sillä keskisyke (141) oli pk-alueen yläreunassa, mutta rajojen sisällä kuitenkin.

Poskiontelossa oli lievää paineentunnetta, mutta katosi nenähuuhtelukannun avulla.

Kesto: 135min / 40km
Arvosana: 9
Fiilis: Pyöräily maistui pitkästä aikaa hyvälle! Ainoastaan kova tuuli häiritsi, mutta muuten teki todella todella hyvää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: