Väsyneenä treenaaminen

Nyt kun on tullut valvottua pari yövuoroa ja vastapainoksi ei juurikaan unta päivällä, koska on liian kuuma ja levoton olla, niin mitä saadaan kun siihen yhdistetään kuntosaliharjoittelu?

Ei ehkä ollut kovin fiksua mennä tänään treenaamaan kun takana on 4h ”päikkärit” yövuoron jälkeen, mutta menin kuitenkin, sillä hinku oli kova ja poika vielä yllytti lähtemään! Kokeilin huvikseni jo kävelymatkalla autolle mitä sykemittari sanoo … näytti sykkeeksi 110 pelkästään kävellessä??

Kroppa käy ylikierroksilla ja on todella levoton olla, mutta hyvät treenit tuli vedettyä silti. Itse asiassa parhaat pitkään pitkään aikaan. Voimatasot alkavat nousta ja kunhan saa syömisen +-0 tasolle (ei nousua eikä laskua painossa) niin voidaan odottaa oikeasti paranevia tuloksia.

Tein jälleen sekalaisen seurakunnan liikkeitä, sillä en jaksanut noudattaa valikoitua ohjelmaani, vaan päätin tehdä mieleni mukaan ja sen miten treenasin viimeksi. Tein penkkiä, vinopenkkiä käsipainoilla, pystypunnerrusta, vatsoja, ojentajia taljassa, ranskalaisia punnerruksia jne, eli aika laajasti yläkroppaa käytiin läpi.

Pikkuhiljaa rupeaa oma peilikuva näyttämään hyvältä. En sano, että oltaisiin tavoitteissa, mutta suunta on sen verran hyvä, että voin ensimmäisen kerran elämässäni sanoa sen, että ulkonäkö alkaa vastaamaan sitä ihannetta minkä sisäisesti näen/koen.

Nyt huilataan loppupäivä ja ajoissa nukkumaan, jotta univelat tulee kuitattua edes osaksi. Huomenna sitten kevyttä aerobista liikuntaa mikäli sää ja vointi antaa periksi, mutta en ala itseäni pakottamaan lenkille kuitenkaan. Toisaalta olisi hyvä huilata, sillä tällä viikolla lepopäiviä on tasan nolla. Katsotaan 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: