Pyöräilyä ja punttia

Blogin äärellä ollaan eikä kuntoilua ole vähennetty!

Eilen kävin työkaverin kanssa ajelemassa pitkähkön maisemareittifillaroinnin (hieno sana? :)). Suunnistimme keravalta sipooseen josta tulimme tienreunaa pitkin takaisin keravalle … ja tästä taasen korson ohi vanhalle lahdentielle. Matkaa kertyi kaikkinensa 46km ja sipoon suunnalla pyöräilymaisemat olivat todella kauniita. Kannattaa käydä tutustumassa 🙂

Lenkki oli todella kevyt, sillä ensimmäisen 34km jälkeen keskisyke oli vaivaiset 115. Syy tähän oli se, että mentiin työkaverin tahtia ja kun tuo uusi vanha pyörä on niin kevyt ajaa parinkympin keskinopeutta, niin ei se paljoa kroppaa rasittanut. Viimeiset 12km tulin kuitenkin yksin joten se matka tultiin kovaa vastatuuleen ja sain nostettua keskisykkeen 119 saakka. Kokonaisuudessaan tähän matkaan meni reilut pari tuntia.

Ennen tuota lenkkiä mietin, että kannattaako lähteä laisinkaan kun oli sen verran limaisentukkoinen olo. Onneksi kuitenkin lähdin, sillä tuo oli kevyt lenkki ja reissun jälkeen nenähuuhtelukannun avulla rööreistä irtosi … no mielenkiintoisen paljon tavaraa. Allergiaa vai tulehdusta? En tiedä, mutta ei ole vaivannut tuon jälkeen enää yhtään.

Tänään ennen iltavuoroa päätin kävästä salilla. Jälleen kerran saliohjelma heitettiin nurkkaan ja treenattiin mitä treenattiin. Mukana oli kulmasoutua, penkki, kyykky, leuat jne, eli kohtalaisen monipuolisesti tein. Kyykyn viimeinen sarja jouduttiin jättään tekemättä, sillä vasen polvi ilmoitti ikävästi olemassaolollaan.

Polvi muuten vaivasi pyöräillessäkin aavistuksen … mikähän siihenkin nyt on tullut? Ottaa herkkää tuosta polven yläpuolelta. Vasen pohjeki tykkäsi huonoa edellisestä juoksusta. Ei anneta niiden kuitenkaan häiritä menoa 🙂

Kuitenkin! Nämä pari päivää ovat olleet todella mukavia ja toivottavasti tämä tukkoisuus on nyt lopullisesti ohitse. Huomiseksi voisi suunnitella joko rauhallista pyöräilyä muksu kyydissä tai sitten jotain muuta … ainakin kelit ovat mahtavat ja antavat tilaisuuden ulkoiluun!

Kehitys/Muutos -sivu päivitetty painon ja tulosten osalta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: