Ja yhdeksäntenä päivänä hän lepäsi

Tässä on tullut uurastettua kuntoilun parissa nyt kahdeksan päivää putkeen ilman lepopäiviä, joten ajattelin, että varmaan kannattaisi koittaa levätä välillä.

Tänään kuntosali, eilen pyöräily ja niin edelleen. Toisaalta kaikki harjoitteet eivät ole olleet mitenkään dramaattisen kovia, kun osa pyöräreissuista on mennyt ”lievästi aerobista tasoa parantava” -tasolla ja osa palauttavana / hieman rankempana. Salilla taas ei sykkeet ole niin korkealla, että ne auttaisi mitenkään aerobiseen kykyyn, vaan siellä rasitetaan lähinnä lihaksistoa. Joka päivä kuitenkin olisi hyvä liikkua, niinhän?

Nämä yövuorot kyllä sotkevat elimistöä aikalailla treenauksen ohessa. Nyt kun on tullut pari yötä valvottua ja muutaman tunnin unilla menty, niin on kieltämättä aika levoton olo. Tuntuu kuin olisi omassa kropassa lisäksi Beavis & Butthead … sellainen rauhattoman tyyppinen olo. Huomenna onneksi saa vähän edes levätä.

Eilinen fillarilenkki oli kohtalaisen kovilla sykkeillä tehty, mutta kestoltaan alle 40min. Tämän päivän salitreeni vuorostaan näytti pitkästä aikaa sen syyn miksi siellä salilla käydään. Kehitystä on tapahtunut! Pystypunnerruksessa sai lyödä 5kg lisää rautaa per puoli, mikä tuntuu todella hyvältä. Penkissä nostetaan toistoja kohti sitä missä ne oli ennen dieettiä ja tällä hetkellä mennään ns. puolivälissä.

Nyt kuitenkin jätetään jorinat sikseen ja painutaan levolle, sillä kroppa kaipaa lepoa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: