Juoksua pitkästä aikaa

Siitä onkin tovi vierähtänyt kun viimeksi lenkkitossut kinttuihini laitoin, vaan niinpä tein eilen!

Oli ennen lähtöä pieni pelko persuuksissa, että kuinkahan paljon on aerobinen kunto heikentynyt 2-3 viikon tauon aikana, mutta ilmeisesti se on niin, että jos ei ole mistä lähteä, niin ei voi lähteä 😀 Hyvin taittui 9km lenkki tuntiin. Taitaa tuo kuntosalilla oleskelu kuitenkin jotenkin ylläpitää kuntotasoa.

Lenkissä ei sinällänsä mitään ihmeellistä ollut. Polvi vähän vihoitteli, samoin nilkka ja loppumatkasta kylkeenkin alkoi pistämään, eli kaikki kolme perusvaivaa onnistuttiin keräämään mainiosti. Mukavaa oli ja keskisyke pysyi suhteellisen järkeävänä (149).

Tänään olisi tarkoitus pitää salipäivä jos vain aikataulu antaa periksi. Punttausta on muutenkin tullut harrastettua tässä päivitysten välissä kertaalleen jolloin kokeilin tuota uutta ohjelmaa ja tein selkä/rinta -osuuden. Seuraavana olisi vuorossa jalat.

Nyt kuitenkin katsomaan mitä päivä tuo tullessaan \o

Ps. Taas kerran meinasi unohtua mainita. Kehittyminen/muutos -sivusto päivitetty tämän kesäkuun osalta. Muutin suorin jaloin maastavedon pelkäksi maastavedoksi ja keskityn jatkossa siis siihen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: