Selvää jälkeä jaloista

Päätin tässä tehdä kertaheitolla kintuille sellaisen rääkin, että oksat pois ja pala latvuksia! Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että eilisen rankan ja tuskaisen jalkatreenin päälle tulin tänään pyörällä töihin.

Treeneistä ensin muutama sana. Jalkatreenit oli yhtä murhaa – psyykkeelle. Jotenkin oli niin veto poissa ja vielä kun sarjapainot eivät tahtoneet liikkua edes kunnolla. Ensimmäinen kerta sitten nousujohteisen putken kun tulee notkahdus. Toivottavasti kuitenkin johtuu väsymyksestä ja treenin myöhäisestä ajankohdasta eikä sen dramaattisempaa ole kyseessä. Kinttuja veivasin n. tunnin verran ja päälle vatsat.

Vatsoja treenatessa olen alkanut keskittymään tekniikkaan enkä niinkään painomääriin. Vatsakoneessa saa yllättävän paljon vedettyä kiloja liikkeelle, mutta treeni menee lonkankoukistajille ja käsille eikä niinkään vatsalle itselleen. Tiputin treenipainot puoleen ja keskityin lopussa kovaan rutistukseen ja pitoon. Tuloksella: JÄRKYTTÄVÄ POLTE VATSASSA! Jes!

Pyöräily töihin on suhteellisen mukavaa hommaa ainakin näin satunnaisesti. Matka kestää nopeammalla fillarilla n. 70min (hyvässä kelissä) eli aikaakaan siihen ei mene mahdottomuuksia.

Tässä on kuitenkin yksi mutka matkassa joka sotkee niin pyöräilyä, kuntosalia kuin juoksua. Nimittäin polvi. Polvi on alkanut vihoitella koko ajan enemmän eikä siihen tunnu auttavan enää edes kreatiinin veteleminen. Vasemman polven yläpuolelta vihlaisee joka kerta kun vähänkin enemmän koittaa pyörällä polkaista, eli kevyttä rullailua tiedossa jos mielii pyörällä mennä. Jalkatreeneissä kyykky ja prässi tuottaa vaikeuksia eikä niitä voi suorittaa ilman polvitukea. Olisiko pieni tauko paikallaan alakropan treeneissä?

Jäämme tätä mietiskelemään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: