Rauhallisempi viikko

Viime viikon yliaktiivisen toiminnan perään on ehkä parempikin vetää tämmöinen laiska viikko, vaan eipä silti, ei tässä ihan toimettomana ole tullut oltua. Alkuviikosta yksi salikäynti ja eilen toinen. Välissä huikea ulkomaanmatka (okei, viroon) jossa kävelyä koko päivä – kuntoilustahan tuokin käy!

Eilinen salikäynti teki hyvää, sillä virossa tuli syötyä kuin pieni eläin ja suolaa sain varmasti kolmen merimiehen edestä, sillä tuntui, kuin sormet olisivat olleet nippu HK:n sinisiä. Illan kova salirutistus kuitenkin helpotti tätä oloa ja nyt ollaan jälleen ruodussa.

Dippi alkaa onnistua uutena liikkeenä todella hyvin ja pitäisi alkaa harkita lisäpainon käyttöönottoa, sillä tein eilen 5×10 ja vielä olisi ollut ruutia muutamaan puristukseen lisää. Tuo määrä vaan alkaa olla sellainen, että tulee turhan paljon toistoja ja lisäpainojen avulla saisi ehkä pysymään siinä 3×8:ssa paremmin. Saapahan enemmän voimaa käsiin. Pystypunnerrus tuotti pikkaisen vaikeuksia ja oli työvoitto saada puristettua pakolliset toistot, mutta muuten treeneissä ei kohdattukkaan vastoinkäymisiä. Penkki kulki kuten pitääkin ja varmistelen vielä muutaman kerran ennen kuin koitan nostaa sarjapainoja pykälällä ylöspäin.

Tästä kuitenkin nyt enempiä ihmettelemättä takaisin työn pariin ja koitetaan päästä vielä kerran tänään tai huomenna salille, sitten viikko onkin valmis 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: