Pojasta polvi paranee

Vaan tällä kertaa taidan kyllä luottaa nykyaikaiseen, kehittyneeseen lääketieteeseen ja suunnistan lääkäriin heti kunhan vain saan varattua ajan. Tätä olen tosin toistellut jo hetken.

Tänään kyykkyä tehdessä tuo polvi ilmoitti jälleen olemassaolostaan. Sille on sen verran tappokamaa nuo syväkyykyt, että pakko jättää siihen puolitiehen, neitikyykkyyn, 90 asteen kulmaan.

Hyppääjän polvelta tuo vaikuttaisi kun sitä googlailin, tosin saatoin tuostaKIN jo kertoa, mene ja tiedä. Kuitenkin tilanne on se, että polvea ei paljoa kyykyllä tee mieli rasittaa.

Syitä tuohon polven vikaantumiseen voi olla monia. Dieetti varmasti vetänyt kehon nesteet vähiin muutama kuukausi sitten ja se on voinut rasittaa niveliä ja tehdä sinne jotain kepposia. Lisäksi muita mahdollisia syitä on vanhat vaivat tai huono tekniikka. Olenkin miettinyt tuota, että onko kyykyssä polvi mennyt varpaiden edelle mikä aiheuttaa juuri näitä polvivaivoja…. nyt suorittaessa tein niin teknisesti turvallisia kuin vain pystyin. Irvistäen.

Maastavedossa nostin sarjapainot sataseen ja yllättävän kevyesti nousi. Yllättävän kevyesti on tietenkin suhteellista, sillä hiki lensi, suonet pullotti ja hampaita purrenhan tuo ylös kiskottiin täysinä sarjoina. Loppua kohti kuitenkin helpottui ja mikä oudointa – viimeinen sarja oli kaikkein helpoin!

Huomenna olisi tarkoitus kävästä rinta, olkapäät ja ojentajat treenaamassa ja ehkä testata dippiä lisäpainoilla kun sen verran kevyesti liikkuu jo ilman lisäpainoja. Katsoo nyt kehtaako yrittää, jos jää vielä puolitiehen… 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: