Dippi lisäpainoilla

Tänään oli hyvä päivä salilla. Erittäin hyvä!

Kokeilin nyt rohkeasti tuota dippiä lisäpainoilla. Aikani vyöllä ja ketjuilla sähellettyäni sain remelit päälleni ja testasin ensin varovaisesti 5kg:n painolla ja meni nätisti 6 toistoa. Tämän jälkeen pidin pienen paussin ja lätkäsin ketjuun 10kg:n painon kiinni ja kokeilin uudestaan ja jälleen onnistui. Tein kympin kiekolla sarjat loppuun (4×6) ja sain ojentajat sellaiseen kuntoon, että enempää ei olisi mennyt millään! Loppuun tein kymmenen toistoa ilman lisäpainoa ja apuliikkeenä ojentajapunnerrusta taljassa 2×15.

Muutoinkin onnistunut reissu. Penkissä sain 65kg:lla väännettyä 3×6 sarjat ja pian voisin alkaa kokeilemaan 70kg:n painolla. En ehkä vielä ensikerralla, mutta josko sitä seuraavalla. Sen verran raskaalta tuo 65kg kuitenkin tuntui. Pystypunnerruksessa sain lisättyä 5kg edellisen kerran suoritukseen, eli nousujohteista suoritusta siinäkin! Perkeles! Motivaatio nousi kertaheitolla kattoon!

Tuleva lomareissu tekee väkisinkin saliin pienen paussin, mutta en usko tuon haittaavan mitään. Täytyy ennen reissua vetää kunnon setit salilla ja keskittyä palautteluun reissun ajan ja koittaa pitää ajatukset lomailussa – ellen sitten ota lenkkareita mukaan… hmmm 🙂

Enivei! Nyt jatkan tässä hetken vielä ihmettelyä jonka jälkeen töihin. Huomenna uudestaan salille mikäli vain ehtii. Ehkä minä ehdin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: