Hyvä treeni, parempi mieli

Ja mikäs sen parempi tapa lähteä lomareissuun kuin onnistuneet treenit, eikö? 🙂

Yövuorojen tuoma väsymys oli jotain todella infernaalista ja tästä syystä jätin yhden treenin väliin ja toisestakin tuli aikamoinen näytelmä. Treenipainot liikkuivat juuri ja juuri, mutta jokainen puristus oli kuin hidastetusta elokuvasta täytettynä mustalla huumorilla. Siinä hyvin pitkälle kuvattuna eilinen selkätreeni.

Tänään vuorostaan kävin vähän paremmilla virroilla kokeilemassa rintaa pöyhimässä. Kiitos vaimokkeelle, joka antoi minun nukkua tänään pidempään. Treeneissä ei ihan koko aikaa miettinyt väsymystä ja näin ollen onnistuin nostamaan jopa penkissä treenipainoja. Edellisestä kerrasta onkin aikaa (ellei dieetin jälkeistä palautumista tasolleni lasketa). 2,5kg ei ole paljon, mutta eteenpäin sekin! Muissa liikkeissä ei oikeastaan ollut mitään erikoista. Dippi tuotti vähän vaikeuksia, mutta meni sekin 4×6 10kg lisäpainolla.

Ai niin, kokeilin vetää leukoja ja meni siististi kuusi. Ajattelin, josko ylätaljan vaihtaisi leuanvetoon (ja leuanvedon joskus leuanvetoon lisäpainoilla). Toisi vaihtelua, vaikka sitä onkin viimeaikoina ollut enemmänkin. Tuo ylätalja ei jostain syystä ole ollut mieleeni juuri koskaan, joten … auttaisiko tuo?

Elopaino on vuorostaan heitetellyt ihmeen paljon, mutta kehitys on tasaista 100-200g/kk lisää. Suolan säästelyn päätin lopettaa, vaikutti se verenpaineeseen tai ei, mutta tuo lisää nestemäärää hieman kropassa ja auttaa nivelien kanssa, ihme kyllä.

Nyt kuitenkin suuntaan tästä kesälaitumille ja palailen astialle aikaisintaan loppuviikosta. En laske kaloreita, enkä käy kuntoilemassa … saas nähdä kuinka käy 🙂

Hyvää lomaa ja loppukesää muillekin!

Ps. Unohdin mainita! Tsekatkaapas ihmeessä www.fitnesstukku.fi – tuolta meinaan löytyy lisäravinteita suhteellisen edullisesti. Ei, tämä ei ole maksettu mainos eikä mitään muutakaan. Kyseessä on (ilmeisesti?) ruotsalainen pulju mikä myy lisäravinteita kaikkialle.

Tilasin itselleni 4kg Star 80:stä ja tuli nopeasti samalla viikolla vielä kun tilasin. Ensitilaajan etuna sain 1kg valinnaista makua olevaa star 80:stä sekä kreatiinia 500g … koko 5kg hera + 500g kreatiini -paketille tuli hintaa vain 76e! Ei paha kilohinta jos kreatiinille laskee edes vähääkään arvoa. Niin ja tuo mansikka ainakin hakkaa maussa helposti Fastin Hera80:n!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: