Lomareissu ohitse

Ja paluu kuntoilijan arkeen on tehty tänään.

Lomareissu meni vallan mainiosti ja sain syötyä hyvin, vaikka mietinkin kokoajan, että syönkö tarpeeksi. No, aivan sama. Melkoinen stressipeikko tästäkin kehkeytyy jos niikseen tulee.

Reissun perään iski vielä pienimuotoinen vatsatauti joka pistää pötsin kipeäksi oikein urakalla. Tuo oli kuitenkin tänään jo helpottanut sen verran, että suuntasin salille YLI viikon tauon jälkeen. Paluu punttikselle oli mieluinen ja odotettu!

Salikäynti oli onnistunut. Todella onnistunut. Muutin treeniohjelman muuten niin, että jatkossa treenaan selkän ja rinnan omana päivänä ja kädet toisena (ja toki jalat kolmantena). Näin saan keskityttyä käsiinkin paremmin. Tein muutoksia ohjelmaan muutoinkin ja korvasin mm. ylätaljan leuanvedolla. Päivittelen nuo sivustolle jahka ehdin.

Niin, tästä onnistuneesta reissusta. Kuten viimeksi mainitsin, niin sain nostettua penkissä sarjapainoja. Nyt nämä uudet sarjapainot nousivat huomattavasti paremmin. Kyllä se tästä, kyllä se tästä. Vielä kun polvi kestäisi kyykkäämistä… eipä tosin oireillut lomalla kertaakaan. Huolellinen lämmittely ja esivalmistelu ja sitten testiä?

Nyt olisi tarkoitus pysyttäytyä tuossa 3pv/vko treenimäärässä ja lisätä aerobista rinnalle sen 2-3 kertaa per viikko. Yhden päivän tai parikin voi sitten lepuutella. Ainakin säät sallivat tämän 🙂

Tästä kuitenkin nyt nukkumaan ja huomenna jälleen jotain liikunnallista iloa, ehkäpä pyöräilyä? 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: