Polveni, otaksun?

Eilen fillaroidessa tuo polvi alkoi jälleen reistailemaan. Ei tarvinut polkaista kuin muutaman metrin ja vaiva alkoi tuntumaan, mutta tällä kertaa eri kohdassa. Aiempi polven yläosan kipuilu tuntuu nyt polven luumollukan sisäsyrjän puolella, muttei siinä luun kohdalla kuitenkaan. Hienoa! Vedin pyörälenkin muksu kyydissä silti lävitse. Matkaa en mitannut, mutta reilu 20km lenkki oli kyseessä.

Tänään jatkoin kuntosalikäyntejä ja tein vuorostani käsipäivän treenit. Pystypunnerrus meni kohtalaisen vaivoitta joten ensikerralla voisi lyödä 2,5kg lisää painoa. Muutenkin treenit sujuivat mutkattomasti … viikon tauko teki todella hyvää, jopa niin hyvää, että pitäisi ottaa käyttöön ne suositellut kevyet viikot = joko täysin punttaamatta tai todella kevyillä painoilla joka neljäs viikko.

Huomenna olisi tarkoitus rääkätä jalkoja ja hapenottokykyä intervallityyppisenä mäkijuoksuna. Katsotaan miten polvi kestää – jos sää siis tämän aktiviteetin sallii. Ellei, niin jotain muuta liikuntaa kuitenkin. Jalkatreenit vajaateholla polven takia?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: