Mäkijuoksu

Ei tule juuri heti mieleen mikä liike olisi kokonaisvaltaisesti noin piiputtava kuin mäkijuoksu intervallina.

Torstaina kävin kokeilemassa ensimmäisen kerran tuota mäkijuoksua – ja samalla tämä oli toinen intervalliharjoittelu. Otin jyrkähkön mäen jota vedin täysiä ylös ja kävellen alas ja uudelleen. Vartin verran jaksoin, mutta viimisistä vedoista oli voimat jo täysin kadonnut ja vedin itkupotkuraivareiden kera tahdonvoimalla ylös.

Se heikotus mikä kotona jälkikäteen iski oli jotain ihan älytöntä. En ole kertaakaan ollut noin huonovointinen kuntoilusuorituksen jälkeen kuin tuolloin. Pyörrytti, oksetti ja heikotti. Täydellistä!

Eilen vuorostaan kävin salilla treenaamassa jalat ja totesin, ettei kyykky ole luotu minun polville. Tästä eteenpäin jätän kyykyn tekemättä ainakin toistaiseksi ja keskityn muihin liikkeisiin. Suorin jaloin maastaveto sekä sjmv smithissä yhdellä jalalla … se jos mikä pitäisi ottaa pakaroihin! Reidenohjennuksia pystyy tekemään jahka pumppaa ensin pitkää sarjaa. Prässissä sama homma, onnistuu.

Tänään pidetään välipäivä ja huilataan ja huomenna sitten salille mikäli ei tule mitään esteitä. Lupa vaimokkeelta salikäyntiin on jo saatu! 😀

Edit: Unohtui mainita, että treeniohjelma päivitetty samoin kehittyminen/muutos.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: