Pitkäkestoista peruskuntolenkkiä

Eilen tuli vedettyä peruskuntolenkkiä oikein kunnolla kun kävästiin pojan kanssa helsingissä vähän pyörimässä leikkipuistossa. Katsottiin kartasta optimaalinen reitti, otettiin pyörä alle ja … eksyttiin. Päästiin perille kuitenkin 95min pyöräilyn jälkeen, eli ei paha ei paha! Tuon perään käytiin kaupassa ja pörrättiin puistossa kolmisen tuntia jonka jälkeen takaisin kotiin. Jälleen kerran eksyttiin, mutta säästettiin silti 10min aikaa verrattuna menomatkaan.

Jottei menisi ihan perheellisen höpinäksi, niin laitetaan vähän numeerista tietoa reissusta. Pyöräilyä yhteensä 3h ja kaloreita paloi koko reissulla vajaat 2500kcal, mikä on kohtuu miehekäs lukema. Illalla joutui syömään ihan älyttömän määrän ruokaa, että sai kalorimäärän tyydytettyä. Syke pysyi koko reissun nätisti pk-alueella ja jalat olivat aivan voimattomat kotiin päästyä.

Paino on jäänyt viikonlopun rälläämisen myötä kilon puolitoista korkeammalle kuin viime viikolla, mutta eiköhän tuo tuosta vielä laske vähän, uskoisin. Turvotusta kun on. Ainakaan sarjapainoissa tuo ”omamassan kohoaminen” ei näy 🙂

Tänään puolestaan kävin salilla treenaamassa kädet ja treenit sujuivat mielekkäästi kun sai pitkästä aikaa rauhassa treenata – poika kun jäi kotiin. Rinnalleveto alkaa onnistua teknisesti jo ihan ok ja pian voisi pistää enemmän painoa siihenkin. Teen rinnallevedon perään vielä pystypunnerruksen jota teen kyllä ihan omana liikkeenäkin ennen tuota.

Uusittuani ohjelman siirsin vipunostot sivulle -liikkeen ensimmäiseksi liikeeksi ja tuo tuntui olevan erittäin hyvä veto, sillä olkapäihin saa sopivasti verenkierron päälle ja ruutia riittää niin saa ne pienet kromiset painot liikkeelle teknisesti oikein.

Mitään sarjapainoennätyksiä ei tällä erää rikottu, mutta josko ensiviikolla?

Ai niin, jotain negatiivistakin … dipissä jäi 20kg lisäpainolla toinen sarja vajaaksi kun ei vaan ruutia riittänyt sitten millään.

Tässä parin päivän highlightit ja huomenna levätään. Tämän päivän sali tuntui olevan jo pikkaisen liikaa kropalle tuon 3h pk-lenkin ansiosta. Jos vain pientä kävelyä tms. kehittelisi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: