Tervetuloa nelijakoinen tapa elää!

Pitkän ja piinallisen pohdinnan jälkeen päädyin alkaa treenaamaan nelijakoisella ohjelmalla. Sen verran ”pakollisia” liikkeitä on tullut haalittua treeniin, että alkaa treenien kesto olla 1,5-2h luokkaa mikä on ehdottomasti aivan liikaa. Uusi ohjelma nelijakoisena on nyt otettu käyttöön, mutta niin, etten treenaa jalkoja ennen kuin lääkäri antaa siihen luvan.

Koeajoin tänään selkätreeniosuuden ja pakko sanoa, että tämä on parasta sitten pyörän tai viipaloidun leivän! Voi jösses mikä pumppi, mikä polte ja mikä tuntuma selässä kun saa koko treenikerran keskittyä pelkästään selkään! Nelijakoinen, i’ll love it!

Treenipainot lähtee varmasti kuuraketin lailla nousuun ja kroppa räjähtää kasvuun, se on varma. Nyt tuntuu, että treeniohjelman osalta homma on täydellisesti paketissa. Täytyy vain toivoa peruskunnon olevan riittävä kovaan treeniin ja siihen, että pysyy myös terveenä.

Huomenna on luultavasti edessä huilipäivä ja tiistaina jälleen kovaakin kovempi treeni. Silloin räjäytetään rinta kasvuun uusitun ohjelman myötä.

Oma ohjelmani on aavistuksen muokattu täällä esillä olevasta, sillä en pysty tekemään esim. kulmasoutua kunnolla polven takia joten teen sen pelkästään koneella. Lokakuussa on tarkoitus ottaa ohjelma kokonaisuudessaan käyttöön … sitä odotellessa!

Paino on noussut sopivasti viime kuusta, tosin enemmänkin olisi voinut nousta. Kroppa jotenkin löysäsi kaikki nesteet pihalle kevyen viikon ansiosta. Keskipaino tuli sen puoli kiloa, ehkä enemmänkin alaspäin, joten sivulle merkattu kehitys/muutos ei välttämättä ole ihan täysin todellinen, mutta riittävän lähellä. Painoa tuo alaspäin varmasti sekin kun laskin hiilareiden saantia 100-200g/vrk tuntumaan riippuen onko huilia, treeniä vai KOVAA treeniä.

Kehitystä on siis tapahtunut tuloksissa ja painossa mikä on aina positiivinen juttu. Harmittaa vaan kun maastavetoa ja kyykkyä ei voi vedellä … eikä cooperiakaan pahemmin testailla luultavasti ennen loppuvuotta. Kunto laskee, lihas kasvaa. Näillä teeseillä mennään 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: