Hypertrofinen treenaus

Kirjoitinkohan oikein? Joo, kyllä taisin.

Kirjaviisaus kannattaa tai ainakin kirjojen lukeminen aiheesta mikäli haluaa oikeasti saada jotain aikaan eikä vain käydä heiluttelemassa käsiään salilla.

Tuntuu, että mitä enemmän lukee niin sitä vähemmän tietää tai on tietänyt. Olen tuota uusinta hankintaani nyt muutaman päivän lueskellut ja treenimaailma sekä eri metodit ovat avautuneet ihan uudella tavalla. Hypertrofinen harjoittelu, eli maksimaaliseen lihaskasvuun tähtäävä treenaus on avainsana. Ainakin minulla.

Tuon pohjalta rakensin tuon uusimman ohjelman mitä noudatan tämän vuoden loppuun saakka ja sitten katsotaan mitä kehitys on tuonut tullessaan. Lihaa, läskiä vai murheita. Uskoisin, että eniten lihaa ja nokare rasvaa siihen päälle.

Pudotussarjat otin käyttöön ojentajien ja hauiksen kohdalla. En tiedä voisiko sitä soveltaa johonkin muuhunkin, mutta vaikeaksi menisi kun ei ole ketään kuka auttaisi. Pudotussarjan ideanahan on vetää aluksi isoilla painoilla niin kauan kun jaksaa, siitä sitten heti n. 20% painoja pois ja taas tappiin saakka ja uudelleen painoja pois. Lopputulos on järkyttävä pumppi ja lihas on takuulla treenattu niin loppuun kuin ikinä vaan voi, vai mitä sanotte siitä, että hauiksia vääntäessä kädet huutaa leipää, silmissä sumenee ja sykkeet huitelee päälle 170:n? Sairasta, mutta niin helvetin siistiä!

Penkkitulos tuli alas rajulla tavalla sillä siirryin Miken 2×6 tyylistä puhtaasti hypertrofiseen eli 3×10 harjoitteluun. Nyt hinkkaan 10kg pienemmällä enkä siltikään meinaa saada tehtyä täysiä sarjoja. Aika shokkipudotus, mutta ei auta. Alusta se on aloitettava tämäkin.

Treeniin on nyt tullut uuden ohjelman, viisauden ja monen muun seikan vuoksi älyttömästi uutta motivaatiota minkä avulla jaksaa taas pitkään. Kun kehitystä tulee niin se siivittää jälleen eteenpäin. Kyllä kehonrakennus tekee eetvarttia 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: