Tänään ei kulkenut

Jotenkin ihan vässykkätreenit. Ahdistavaa.

Väsyneenä treenaaminen on asia mitä ei kannattaisi tehdä. Kun on taustalla pari valvottua yövuoroa ja unitunteja kourallinen takana niin pitäisihän se jo tajuta, ettei silloin treenikään välttämättä kulje, mutta miksi silti toisinaan kulkee ja toisinaan ei?

Tänään ei oikein rauta tuntunut nousevan eikä saanut kunnon poltetta/tuntumaa selkälihoihin vaikka kaikkeni yritin. Tekniikkavirheitä? Hyvin todennäköisesti.

Aloitin alataljassa ihan liian optimistisesti ja koitin rykäistä uudet sarjapainot kehiin … ja siitä se sitten lähti. Tuntui, ettei saanut sen jälkeen enää kasattua itseään ja tuntuma oli jotenkin todella huono. Siirryin tekemään koneeseen kulmasoutua ja sekin oli jokseenkin, noh … takapuolesta.

Eipä silti, huonotkin treenit ovat paljon paremmat kuin ei treenejä ollenkaan ja oli tässä paljon positiivistakin! Treenipainot eivät laskeneet vaan olisi vielä ollut ehkä siltikin lisäpotkua koneessa, mutta jos homma ei lähe kulkemaan niin se ei lähe ja sitä on silloin turha pakottaa tekemällä ylisuurilla painoilla.

Ensikerralla paremmat selkätreenit ja silloin näytetään mistä minut on tehty! Korjataan ne tekniikkamokat ja vedetään uudet kilot kehiin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: