Kuun loppu lähenee

Ja näin ollen myös tieto siitä, että pian pääsee testaamaan miten polvi toimii! Jess!

Epäilen kyllä jo valmiiksi polven toimimista, koska se oireilee edelleen lievästi, mutta eri tavalla kun nostelen painoja laitteisiin yms. eli saas nähdä. Reilu viikko aikaa kun pääsee kokeilemaan.

Ensiviikko näyttäisi olevan kuukauden viimeinen täysi viikko ja samalla ollen pitäisi vetää kevyt viikko tähän väliin. Treenipainot eivät ole järisyttävästi kehittynyt, mutta nyt kun treeniohjelma on yhtenäistynyt, niin ehkä tässä vielä ehtii kehitystä tulla loppuvuoden aikana. Varsinkin kun pääsee TOIVOTTAVASTI näitä biljardikeppejäkin joita jaloiksi kutsutaan – treenaamaan.

Toissapäivänä käytiin salilla jumppaamassa selkää ja tänään vuorostaan rinta ja hauis. Ylihuomenna jos pystyisi vetämään vielä olkapäät ja ojentajat niin hyvä olisi.

Hauiskäännöissä voi pikkuhiljaa lyödä lisää rautaa tankoon, tai siis ylipäänsä laittaa siihen painoja. Tähän asti hauista on treenattu niin lelupainoilla ettäh … vaikka eipä se ihme kun katsoo näitä naruja mitä olkapäistä roikkuu. Pystypunnerruksessa vaihdoin v-mäisen smithkoneen technogymin laitteeseen ja tuntuma on kertaluokkaa parempi. En muista koska viimeksi olisi saanut olkapäät kunnolla pumppiin kuten viimekerralla.

Nyt tästä kuitenkin takaisin viettämään viimeistä vuorovapaata, joten palataan astialle taas ensiviikolla kevyen viikon merkeissä, ellen nyt sitten sairastu kun tätä flunssaa on täällä liikenteessä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: