Kehitys kehittyy

Kehittyminen/muutos sivusto päivitetty. Paino tippui reippaasti kun aloin kikkailemaan hiilihydraateilla, joten tulos ei ole vertailukelpoinen laisinkaan. Lisäksi polvivamma esti kaiken järkevän treenaamisen ja loput tulokset menivät häränpyllyä kohti treeniohjelmien kanssa sekoillessa, joten tuolla sivulla ei ole oikeastaan mitään nähtävää tällä erää.

Nyt kun Single Factor treeni on potkaistu käyntiin, niin olisi mahdollisuus odottaakin tuloksia. Tuosta treenistä sen verran vielä, että kyseessä on siis 5×5 toistomäärillä pukattava lineaarisesti nouseva treenausmetodi jossa keskitytään muutamaan raskaaseen perusliikkeeseen joita hinkataan kolmesti viikossa ja päälle kourallinen apuliikkeitä. Tuloksia pitäisi tulla joten sen näkee sitten parin kuukauden päästä.

Ensimmäinen kuukausi menee puhtaasti uuteen treenisykliin totutellessa ja treenipainot ovat normaalia alhaisemmat johtuen suuresta viikkovolyymistä. Vanhoihin kilolukemiin pääsee 3-5 viikon treenauksen jälkeen, joten ennen sitä kehitystä ei numeerisesti tapahdu juuri laisinkaan. Ohjelmalla ei ole mitään maksimikestomäärää, mutta otan itselleni tavoitteeksi päästä AINAKIN viikolle 9 saakka, vaikkakin ohjelmaa on tehty paperinpalaselle jopa viikolle 14 saakka. Vedetään niin pitkään kunnes A) kehitys pysähtyy tai B) Kroppa ei jaksa enempää.

Treenit ovat kolmesti viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Oman jännitysmomentin tähän tuo katkeamaton vuorotyö, joten saa nähdä joutuuko päivillä kikkailemaan enemmänkin.

Tämän treenisetin ajattelin vetää sopivasti plussalla ja lopetan toistaiseksi rankemman karsimisen hiilihydraateissa, eli en rajoita niitä niin paljon kuin tähän asti olen tehnyt ja katson mitä tapahtuu. 9-14 viikon päästä sitten tehdään pienimuotoinen välikatsaus, että miten SF toimi ja onko dieetille paikka vai jatketaanko suoraan uudella SF syklillä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: