Single Factor – Vko 1

Ensimmäinen viikko single factoria takana ja fiilikset ovat todella korkealla!

Alkuun jännitin hieman tuota kyykyn onnistumista lähinnä polven osalta kun en ole yli kuukauteen tehnyt juuri mitään jaloilla ja pitäisi alkaa heti kolmesti viikossa kyykkäämään … toisaalta taas vastapainona on se, että ensimmäinen viikko SF:ssä on todella kevyt painojen suhteen suuresta treenimäärästä huolimatta.

Polvi ei ole oireillut kertaakaan kyykätessä eikä ”hyppääjän polvi” -tyylisesti, vaan on ollut muunlaista särkyä joka tosin voi johtua siitä, ettei jalkoja ole käytetty kuin kävelyyn viimeviikkoina.

Aloin käyttämään nyt glukosamiinia ja ostin samaan syssyyn urheilukäyttöön tarkoitetun polvituen apteekista (Futuro sport). Katsoin tuota tukea apteekissa ensin ja vähän epäilin sen toimivuutta, koska siinä ei ole mitään ”jäykennyksiä” vaan se on samanlaista rimpulaa koko polvituki kiristyssiteitä huomioimatta. Tänään koeajoin tuon polvituen ja tuli todettua, että kerrankin rahat menivät oikeaan osoitteeseen. Ei tullut kyykätessä, ei ennen eikä jälkeen minkäänlaisia oireita tai kipuja! Hitto vie 🙂

Nyt on olo niin positiivinen SF:stä ja polvesta, että ei ainakaan motivaation puutteeseen homma kaadu, eri on sitten miten kroppa kestää ja jaksaa nousevia sarjapainoja, mutta se jää tosiaankin nähtäväksi. Perusasiat ovat ainakin kunnossa: plussakalorit, motivaatio, treeniohjelma, tekniikka…

Pientä vaivaa nyt kuitenkin tuppaa olemaan, eli flunssan perään äitiytyi jälleen poskiontelontulehdus. Tai jälleen ja jälleen. Onhan edellisestä kerrasta aikaa, mutta näitä on tupannut kuitenkin olemaan sen verran paljon viimeisen 1,5v aikana, että loppuu laskiessa sormet kesken. Katsotaan menisikö kuitenkin ohitse nenähuuhtelukannun aktiivisella käytöllä ja sumutteilla. Ei viitsisi ottaa uutta antibioottikuuria.

Tästä kuitenkin viikonlopun viettoon, eli työn merkeissä menee sekin enkä usko tekeväni mitään aerobista poskiontelosta johtuen. Maanantaina jatketaan treenejä, joten siihen asti … näihin kuviin ja tunnelmiin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: