Vedonlyöntiä ja väsyneenä treenaamista

No niin, tulipa sekin testattua minkälaista on treenata pitkän valvomisen ja yövuoron jälkeen aamulla. Olotila mikä väsyneenä rehkiessä on jotain sanoinkuvaamattoman … karseaa. Taju meinaa lähteä ja joka hetki kun pitää sarjojen välillä taukoa, niin tekisi käydä maate. Kokemuksena ihan valaiseva, mutta en varmaan tule tuota koskaan enää tekemään. Sen verran turhauttava fiilis oli. Treeni ei kuitenkaan ihan v-tuiksi mennyt, sillä kivat lihaspoltteet tuosta jäi.

Vedonlyöntiä tuli tehtyä työkaverin kanssa kehityksestä. Katsoimme kummankin kyykky, maastaveto ja penkkimaksimit ja laitettiin ylös sekä laskettiin näiden yhteistulos. Tämä yhteistulos on vedonlyönnin kohde ja aikaa on tammikuulle 2009 saakka, tarkemmin ottaen 11. päivä sunnuntaihin. Tuolloin katsotaan maksimitulokset kummaltakin ja tulos lasketaan ylös. Mikäli olen saanut otettua lisää etumatkaa niin voitan, mutta mikäli työkaveri on saavuttanut, niin tällöin hän voittaa. Tällä hetkellä ero on 25kg minun hyväksi ja tammikuussa tuon eron on tarkoitus kasvaa. Huimasti! 🙂

Single Factor tuntuu hyvältä edelleen ja uusi kulmasoututekniikka tuo ihan uudenlaisen tuntuman selkään. Kannattaa kokeilla tuota soututapaa: http://www.youtube.com/watch?v=UIUg8nDVEFs (kroppa vaakatasossa, joka veto otetaan maasta asti ja vedetään räjähtävästi kohti ylävatsaa). Aika yleispätevä selkäliike maastavedon ohella.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: