Single Factor – Vko 2

Viikko kaksi suoritettu onnistuneesti loppuun.

Vaikka maanantaina treenattiin väsyneenä, niin treenien keveyden vuoksi viikon tavoitteet saatiin kuitenkin tehtyä puhtaasti ilman takaiskuja. Ainoa ’kauhunhetki’ koettiin perjantain treeneissä kun kyykyssä ilmeisesti tekniikka jokseenkin petti ja polvea vihlaisi kertaluontoisesti. Kieltämättä heräsi tutut fiilikset polven hajoamisesta jälleen ja ajattelin jo, että taasko tulee kuukausi paussia ja uutta piikkiä, mutta katsotaan … selviää varmaan maanantaina viimeistään kun vedän kolmannen viikon ensimmäiset treenit.

Polvi ei ole onneksi oireillut eilisen lisäksi yhtään ja tänään on voinut olla normaalisti. Aerobisen harjoittelun olen jättänyt edelleen taka-alalle, ettei polveen kohdistu liikaa rasitusta.

Poskiontelot – joista muistaakseni mainitsin eivät ole enää limaiset ja olo alkaa muutenkin olla kuin terveellä – väsymystä lukuunottamatta.

Treenipainot eivät päätä huimaa ja tuo aiheuttaa pieniä v-tutuksen puuskia itselleni salilla kun vähän hävettää jo treenata pienillä painoilla, mutta polvea kun ei auta rasittaa liikaa ja tekniikka on pakko saada kuntoon ennen isoja painoja joten … minkäs teet. Onneksi tuntuma alkaa olla kohdallaan ja lihaskipuja esiintyy, eli kyllä jotain kuitenkin jo nyt tapahtuu.

Plussakalorit tuntuvat ja näkyvät vyötäröllä(kin). Tästä huolimatta en ota stressiä painon nousemisesta vaan katson tämän 14 viikkoa ainakin nätisti läpi, ellei loukkaantumisia tule.

Fiilikset ovat siis edelleen katossa, mutta polven pettäminen kummittelee kokoajan takaraivossa.

Ai niin! Liitelissä on muuten polvitukia saatavilla naurettavan halvalla maanantaista eteenpäin, joten kannattaa käydä katsomassa jos on tarpeen. Itse ajattelin varoiksi ostaa yhden sellaisen kun 6e ei ole hinta eikä mikään varsinkin jos tuote on hyvä. Saa samalla hyvän vertailukohteen kalliille apteekkituotteelle.

Palataan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: