Päivityksiä päivityksiä

Taas tovi vierähtänyt niin etten ole tännekään mitään kirjoitellut, vaan nyt voisi pari sanaa treeneistä jälleen laittaa.

Maanantaina testattiin todenteolla polven kunto mikä tuppasi viime perjantaina vihlaisemaan kiitettävän tuntuisesti. Noh, onnekseni mitään ei enää tuntunut ja voi huoletta, mutta varoen jatkaa tätä 14 viikon projektia.

Samalla testasin lidlin halpispolvituen (5,99€) ja pakko sanoa, ettei se pärjää ylihinnoitetulle apteekin tuotteelle (Futuro Sport, n. 40e), vaikka ihan kohtalaisen tuen antaakin. Ei tuo huono kuitenkaan ole, mutta jos on oikeasti jotain häikkää polvessa niin ostaisin silti tuon kalliimman kovasta hintaerosta huolimatta. Tuossa kohtaa ei kannata säästää.

Hukkaan tuo ei kuitenkaan mene, sillä otan tuon käyttöön mm. pyöräillessä jahka sitä pääsen joskus vielä tekemään ja meneehän tuo varatukena jos toinen on pesussa jne. Harmittaa, etten rannetukia ostanut kun niille voisi tulla tarvetta myöhemmässä vaiheessa.

Tämän päivän treenit menivät putkeen kuten maanantaisetkin – yövuoroväsymyksestä huolimatta. Malmi mitä maasta kohti kattoa kiskotaan on vielä kohtuu kevyttä kun mennään vasta kolmatta viikkoa, mutta kyllä se tästä vielä tuskaksi muuttuu. Sitä odotellessa… 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: