Single Factor – Vko 3

Kolmas viikko mennä hurahti ohitse silmien eikä yhteenvetoa tullut perjantaina tehtyä, vaan eipä siitä olisi ollutkaan mitään ihmeellistä sanomista. Painot alkavat vasta nyt olla haasteellisempia ja nyt pitää jo oikeasti yrittää tehdä töitä.

Polvi kestää vielä mikä on todella todella hyvä asia eikä minkäänlaista kipuilua kyykätessä ole tullut esille, vaikka treenipainot ovat 10-15kg vähemmän kuin ennen loukkaantumista.

Selkä on vetänyt itsensä vähän jumiin johtuen parista syystä. Ensinnäkin pendlay row:n tuomasta muutoksesta selkätreeneihin ja siitä syystä, että jouduin sain lauantaina nukuttaa pienokaista sylissä reilut 90min hyssytellen ja keinuttaen. Tuon jälkeen olo oli kuin joku olisi pyyhkässyt moran lapojen väliin pystyyn.

Maanantain viikon neljä aloitus tuli tehtyä ja nyt huolestuttaa penkkiongelmat. En tiedä mistä johtuu, onko liikarasitusta vai mitä, mutta tuntuu olevan työn ja tuskan takana saada edes 65kg ylös penkistä viidesti. Ehkä tämä on ohimenevää ja korjaantuu treenatessa – kunhan vain ei olisi ylirasitusta rinnalle. Kuulostellaan tuota vielä.

Aloitin pitkästä aikaa kreatiinin ja beta-alaniinin käytön ja jatkan näiden kiskomista ainakin tammikuulle saakka, ellei mitään ihmeellistä tapahdu.

Beta-alaniinista sain forumilta uusia ohjeistuksia ja normaalin 5g vuorokausiannostuksen sijasta kannattaa vetää 10g ja vieläpä niin, että ensimmäisen viikon ajan tuo 10g joka päivä jonka jälkeen siirrytään ns. ylläpitoon, eli ennen treenejä ja vain treenipäivinä otetaan tuo samainen annostus. Latausjaksolla kannattaa ottaa useampana pienenä eränä välttääkseen suurimman kihelmöinnin iholla, mutta treenipäivinä ei niin väliksi, koska tuo kihelmöinti yleensä lakkaa treenauksen aikana.

Kreatiinin käytössä ei olekaan ollut mitään erikoisempaa ohjeistusta vaan jatketaan samalla hyväksi havaitulla linjalla. Tankkausjakson ajan 20g/vrk jonka jälkeen 5g/vrk.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: