Vatsaflunssa

Keskiviikkona tuli koettua ensimmäinen takaisku tässä 14 viikon projektissa oikein kunnolla, kun vatsaflunssa päätti iskeä meikäläiseen.

Kävin normaalisti aamulla tekemässä salitreenit, mutta olo oli jotenkin huomattavasti väsyneempi ja sykkeet korkeammalla. Ajattelin, että tämä johtuu vain siitä, että nukuin huonosti edellisenä yönä. No ei johtunut.

Treenien jälkeen nousi välittömästi kuume päälle 38:n ja olo oli sen mukainen. Veto poissa ja hankala olla. Päivä meni kuumeisena ja mitä lähemmäs yötä mentiin, niin sitä enemmän vatsassa velloi. Enempää ei varmaankaan kannata kirjoittaa tästä aiheesta 🙂

Nyt perjantaina olo on edelleen todella heikko ja voimaton. Ruoka ei ole maistunut kolmeen päivään ja ainoa mitä saa alas ilman oireita on mustikkakeitto. Olo on kuitenkin parempi kuin eilen ja nyt voi jopa istua tähän koneelle kirjoittamaan tämän tarinan kun eilen ei sohvalta päässyt ylös kuin pakollisille vessakäynneille.

Toivoa on, että maanantaina pääsisi jo salille, mutta en mene asioiden edelle vaan poden rauhassa tämän taudin ohitse ja aloitan uudelleen viikon 4 SF ohjelmalla enkä hyppää suoraan vko 5:lle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: