Ruodussa jälleen!

Vatsaflunssa tuli ja meni ja paluu arkeen tapahtui maanantaina, mutta päivitystä sivuille kiireistä johtuen vasta nyt. Vatsaflunssa on kyllä v-mäinen tauti enkä ihan heti haluaisi sitä kokea uudelleen. Se on kuin yhdistäisi kaikki vatsaan liittyvät oireilut yhdeksi kivaksi sumpuksi.

No niin, mutta itse asiaan. Aloitin tällä viikolla uudelleen Singe Factorin viikko 4:n ohjelman, eli saman mikä jäi viime viikolla kesken. Tein tämän siksi, koska osassa suorituksista alkaa olla jo maksimipainot käytössä ja olisi ollut liian suuri harppaus sairastelun jälkeen vetää pystypunnerrukseen ja kulmasoutuun ennätykset varsinkin kun perjantain treenit jäivät kokonaan pois.

Maanantain treeneissä ei enää ollut merkkejä sairastelusta ja suurin osa oireista katosi lauantaina ja ruokahalukin oli entisellään sunnuntaina. Eilen puolestaan vedettiin rauhallisesti keskiviikon treenit, mutta sillä erotuksella, että tein leukoja vain yhden sarjan ja vatsoissa tein pidempää sarjaa aiemman tilalta.

Paino notkahti hiukan sairastelun takia, mutta alkaa kohta olla samoissa kuin ennen tuota. Ehkä paras tapa seurata omaa kehitystä ja muutosta olisi kuvat ja mittanauha, mutta koska en niitä käyttänyt alussa, en käytä niitä nytkään. Jotain kuitenkin testailin, eli puvunhousuja mitkä kavennettiin kesällä sopivaksi. Housut istuu vyötäröltä nyt vähän löysähkösti, mutta reidet alkavat olla tyköistuvat, eli jotain positiivista muutosta ON tapahtunut muutaman kuukauden aikana. Tämä antoi todella paljon uskoa omaan tekemiseen ja siihen, että hommat ovat kohdallaan.

Enempiä jaarittelematta palataan taas kun on siihen aihetta, eli luultavasti vielä viikonlopun aikana 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: